Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Exp Is Easy od Kamera, problemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam taki problem, wczoraj sciagnalem sobie Exp Is Easy i autologgina (w razie czestych kickow) od Kamera. I musze przyznac, ze wszystko okej smigalo. przez 5-6 godzin wbilo mi od 18 do 26lvla, pewnie byloby wiecej, ale laptop sie wylaczyl. Dzis znow xchce wlaczyc bota, ale po paru minutach expienia wyskakuja bledy, a oto jeden z nich;

neti.png

wyskakuje tez problem z tym drugim programem, jednak nazwy nie pamietam, cos w rodzaju cc bodajez czy jak to tam. program ten tez potrzebny do poprawnego dzialania hackow. przeinstalowalem Net Frameworka 4.0, jednak to nic nie dalo. czy sa jakies inne rozwiazania?

EDIT: mam juz drugi, wspomniany blad. dlugo nie trzeba bylo czekac..

met2l.png

Edytowane przez matimax123

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@ UP

pisałem, ze mam frameworka 4.0 i na dodatek przeinstalowalem go. ale juz znalazlem rozwiazanie. po prostu wywala przez dodatkowe opcje bota takie jak potowanie albo uzywanie skilli. dlatego nie uzywam tych opcji i juz nie wyskakuja bledy. ustawiam na modzie opcje buff( wciskanie 1/2/3/4, pod ktorymi ustawilem poty i skile), ale podnoszenie przedmiotow/yang musialem ustawic na bocie, bo po wywaleniu, kamer nie podnosil itemow. jednak expienie spowalnia straszna ilosc kickow. jest jakis na to sposob? moze ktos expi z Exp is Easy i wie przez jaka opcje tak sie robi? w 10minut 8-10 kickow to dosc sporo.. a na usie (bo tu gram) logowanie czasami trwa minute czy dwie. czyli jest duza strata czasu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Jak wyskakuje okienko z NET Framework to można je olać i zostawić a bot dalej expi ale jak wyskoczy to drugie (C++ Runtime Lirary) to bo się zawiesza i nijak tego się olać nie da.

Ja spróbuje bez skilli i zobaczymy ile u mnie pochodzi bez kickania

Edytowane przez 2metin
Opublikowano (edytowane)

chodzi o to, ze, jak UP pisal, kiedy NET wyskoczy, nie ma problemu, ale C++ jak wyskoczxy to kicha. Ale narazie mam z tym spokoj. jedynym problemem jest ciagle kickanie.. 40lvl dobijam,chcialbym postac wrzucic do dt, ale nie ma sensu, bo jedna grupe wezmie i kicknie.. moze wiecie czym to jest spowodowane? albo moze cos z tym em? dziala on na us'ie?

EDIT: chyba znalazlem problem wywalania.. porownajcie gre bez wlaczonego wbudowanego mobber hacka i wylaczonego.. prawdopodobnie przez ta opcje tak kicka.. wiec nasuwa sie pytanie, jest jakis mobber hack, ktory mozna ustawic czasowo? np. co 10sec ma 'lurowac'?

Edytowane przez matimax123

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png