Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem ze zrobieniem przycisku. Jak zrobić coś takiego, że na buttonie mam swoją grafikę, a po kliknięciu na niego pojawia się druga grafika, czyli tak jak by był wciśnięty? Proszę o pomoc dam +.

Opublikowano

w temacie "gra w ulepszanie broni(prowizorka)" dalem wlasnie cos takie + grafila pobierz plik i bedziesz mial gotowca

temat jest kilka linijek nizej:P

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

Chodzi Ci o ten temat?

To jest ukryta treść, proszę

Sorry ale mi nie chodzi chyba o to :(.

Na formie zrobiłem sobie przycisk OK i dodałem do niego obrazek i chcę aby w czasie przytrzymania na nim lewego przycisku myszki zmieniał się on na jakiś inny obrazek. I jeszcze jedno bo obrazek umieszczany jest na wcześniejszym przycisku (tym standardowym przycisku Windows) i zawsze kawałek tego przycisku jest wystający, da się jakoś zrobić aby za przycisk robił tylko mój obrazek i zmieniał się po kliknięciu na niego?

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/410612-gra-w-ulepszanieprowizorka/

o ten a jesli chodzi o klikniecia lewego przycisku myszy to raczej guiregistermsg bedzie ci potrzebny

To jest ukryta treść, proszę

moze cos wykombinujesz uzyj tgo plus timer na keydown cos podobnego:P czyli jesli trzymasz lpm na jakims kordzie to jst twoj obrazek

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

• Dodaj nową pozycję...