Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym temacie chce poruszyć taxi.

Ponieważ zacząłem farmienie postaci euro a farmie ją nukerem na 82 lvlu s/s cold lighting sun+7 set full int

I czy na ongach opłaca mi się na średnim spocie zostać? <inne spoty mocne zajęte przez fanatyków z 110 lvlami>

Czy to normalne bo juz nie pamietam ze mi leci tylko 1,1k sp na godzine ;/ na 22lvlu

CZy na cave taxi dawał bym rade i czy dużo wiecej tam sp sie dostaje?

Prosze o odpowiedz :) ewętualnie pisać na gg 4378922

Przy okazji zapraszam na free farme na serwerze tibet

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Przed chwilą ruszyłem a blisko już końca

Opublikowano

Jak na mój gust na dzień dzisiejszy farmi się na ongach, albo na 105 lvl. Czemu na ongach, a nie w dh cave? Odpowiedź jest prosta. Nie będziesz miał tam pt mobków na hita. Na ongach dostajesz tylko tyle sp z tego powodu, że średnia pt jest za wysoka. Możesz ją obniżyć przyjmując graczy do pt z lvl poniżej 11. Ja osobiście porzuciłem farmę na ongach przy 400K sp. Aktualnie mam 98 lvl crossbow/cler i robię za cleryka w pt. Nie żałuję mojego wyboru z tego powodu, że lecą mi itemki nova to raz, dwa nie będę już musiał nabijać tego lvl, a 3 zacznę się farmić w temple razem z moim PT.

Opublikowano

Tak pierdzielicie jakie to temple jest świetne do farme etc itd itp.

Pójdzcie tam, to się przekonacie czy jest aż tak świetnie:D

Bynajmniej na Heliosie 5 osób leci na jednego moba, na innym podejrzewam, że jest podobnie.

Ja farmiłem 700k ongi, 1kk cave a reszte jakoś szło po drodze bo w temple to zbytnio nie wyfarmiłem padając od thiefów i z taką masą na jednym spocie:D

10465336176777382411.png
Opublikowano

Tak pierdzielicie jakie to temple jest świetne do farme etc itd itp.

Pójdzcie tam, to się przekonacie czy jest aż tak świetnie:D

Bynajmniej na Heliosie 5 osób leci na jednego moba, na innym podejrzewam, że jest podobnie.

Ja farmiłem 700k ongi, 1kk cave a reszte jakoś szło po drodze bo w temple to zbytnio nie wyfarmiłem padając od thiefów i z taką masą na jednym spocie:D

Owszem, może i masz racje na dzień dzisiejszy. Jednak po wprowadzeniu 120 cap, temple się troche zwolni, bo większość TR poleci wbijac 111++. Znajomi z gildii są zadowoleni z farmienia w tym miejscu, więc ja też mam zamiar z tego skorzystać. Gram na Herculesie.

Opublikowano

a teraz odbijam od tematu ponieważ dostaje postac z skilami beachone 90 lvl <nie wszystkie na maxa> cold 94 <prawie all na maxa 1 lvl snowy nie> lightingiem na 101 <praktycznie all max>

i teraz czy taką postacią z setem son s/s i itemy po +0 - 6 nie ktore opłaca mi sie skile do na 94 zbic all aby wyrównać czy co zrobić z tym wszystkim???

bo chce aby all skile rowno szły i mysle co zrobic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Przed chwilą ruszyłem a blisko już końca