Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smerfna Dolina [Dedyk] [24/7] [FreeBuild] [No-Wl]

SieniAPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

onlinen.png

• Serwer 24/7 online .

informacjec.png

• Serwer: Dedykowany
    Adres IP: 88.198.19.37:9999
    Adres forum serwera xxx
    Team Speak 3: 88.198.19.37

screenyh.png

• Screeny z serwera:
http://imageshack.us/g/809/20110730104117.png/

noweinformacje.png

• Pluginy: Warpz0r WorldEdit WorldGuard CraftBookVehicles godPowers AuthMe ColoredSings AutoAnnouncer KiwiAdmin MagicCarpet Permissions LWC iChat CraftBokkCircuits WhoAreYou CommandBook CraftBookCommon Cleaner AutoSave CraftBookMechanisms. Dodatkowe informacje: Regulamin serwera znajduje się na forum. Na serwerze są włączone potwory oraz zwierzęta. Na serwerze znajduje się 50 slotów. Posiadamy wiele działek mieszkalnych. Na serwerze panuje miła atmosfera. Serdecznie zapraszamy !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie polecam , wszedłem , mapa nie chciała mi sie wczytać zlagowało mnie , że nie mogłem sie zarejestrować a jak już mi sie udało to kick i pisało , że nie można latać , wchodze jeszcze raz , loguje sie znów kick i zawieszony minecraft i tak cały czas. -.-

Opublikowano

Nie polecam , wszedłem , mapa nie chciała mi sie wczytać zlagowało mnie , że nie mogłem sie zarejestrować a jak już mi sie udało to kick i pisało , że nie można latać , wchodze jeszcze raz , loguje sie znów kick i zawieszony minecraft i tak cały czas. -.-

Jezeli mapa ci sie nie chciala wczytac to nie wina serwera :) tylko poprostu czanki ci sie nie zaladowaly

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jezeli mapa ci sie nie chciala wczytac to nie wina serwera :) tylko poprostu czanki ci sie nie zaladowaly

Czy ja wiem..mam na waszym serwie identyczny problem jak up. Wchodzę. Lag, ciemny ekran, rejestruje się nic. Wisze wisze po chwili minecraft czarny ekran i crash znany z ostatnich bukkitowych crashów na itemkach. I tak 4 razy. Potem udało mi się zarejestrować ale już po chwili kick za fly moda niby. Okej wchodzę, loguje się udało się jednak byłam już zniechęcona. Działke dostałam-w każdym razie polecam podszkolić się w komendach bo pare minut czekać na expand i define to jakiś żart jest. Okej. Ide na warp odludzie. Crash minecrafta, znowu. Wchodze, crash. Wchodze, "flajing is not enejbl". Wchodzę zalogowałam się i..."game over, respawn". Wyszłam. Porażka.

Ps. Diamentowe kilofy? Podróbką umc jedzie.

reggaesig.png

nie obchodzą mnie wasze rankingi + i -!

cavalosmt2 c;

Opublikowano

Serwer polecony przez własnego moda, mod nie znający regulaminu MPC, założyciel reklamy to samo. Łod de fak? Nie podaje się forum inteligenci, btw. potwierdzam słowa tranzzik co do jednego. Na serwie połowa jest wzorowana ze starego CreepCrafta (NAWET WARPÓW SAMI NIE NAPISZĄ!), wcześniej waliczyliśmy z nimi żeby nie zrobili spawna, latarni i wszystkiego według tego co my mieliśmy. No stopro, serwer dno ze względu na jednego H@. Valerian pan "wszystko powinno być moje". Nie polecam, a jeśli już macie zamiar grać to uważajcie by nie naruszyć ego pana Valeriana ponieważ powiedzenie do niego "mógłbyś przestać robić daną rzecz?" wiąże się z banem lub zabiciem serwera, dnoooo. Btw. DIAMENTOWE RZECZY - CREEP CRAFT /UMCUMCMYCRAFT , PODRÓBA! Serwer jest czystą kopią UmcUmcMyCraft lub CreepCraft. Wszystko na nim jest wzorowane na ten serwer bo kreatyności Valerian nie ma, pozdrawiam.

uaohyeah .

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Bez sensu napchałeś tyle pluginów... AutoSave źle ustawiony laguje serwer ciągle, nie ma iconomy z tego co widze, i jeszcze piszesz FB a sa potwory i zwierzeta, trzeba bylo napisac SV =survival...

Shock700_14675_9.png

mca.png

Masz jakiś problem z minecraft? Pisz na PW!

Mój nick w grze: MrKuska131

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

Przepraszam bardzo ale umc umc był na mojego brata dedyku tak samo jak CreepCraft, jedyną własnością byłej administracji była mapa która została skasowana. Serwer dziś wystartował i wszystkie zgłoszone bugi naprawiam. Diamentowe narzędzia, to wcale nie pomysł z CC lub UU bo widziałem

parę serwerów z tym patentem. Wszystkie sugestie w sprawie pluginów itp. Można zgłaszać na forum. I tak przy okazji sama nazwa CreepCraft to plagiat, wystarczy wpisać sobie w google. :) A CC padło przez panią, która tutaj się wypowiadała i to nie tylko moje zdanie ale i większości Team'u z CC Pozdrawiam.

Opublikowano

Ruda Kotku nie gniewaj się :D , nie korzystam z mpc na codzień , wsumie to wgl nie korzystam więc proszę cie nie udzielaj mi się tu , to tylko 1 post . A właśnie jak napisał Valerian to wyłącznie przez ciebie i twoje zachowanie bachora creepcraft Padł

demonek.png
Opublikowano

Valerian to że tam stał nie znaczy że był jego. Chociaż owszem, Mroka mógłbyć bo Mrok jest jedyną ogarniętą osobą u was.

Shock "kotku" mów do swojej plastikowej laleczki, jasne? Daleko Ci do tego by móc do mnie powiedzieć kotku bo jedynie możesz do parteru i podłoge pucować dla mnie. Moje zachowanie bachora? Pff, dalej ślepi jesteście? Valerianek chciał mieć H@ to się czepiał wszystkiego i za prośbę podpieprzył do brata który mu ufa. Valerian w końcu sobie piepieprzy i będzie nara z tym serwerem też, a CreepCraft jeszcze będzie i się schowacie, o. Buźka.

EDIT:

jeśli nie korzystasz to skąd 144 posty? Ja nie korzystam prawie wcale i to wiem, o em dżi.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ruuda wiesz co ci powiem zalosna jestes. Po twoim wypowiedzeniu widac ze zazdroscisz albo chcesz aby ten serwer mialnajgorsza reputacje. Za czasow CC bylas inna teraz zachowujesz sie jak prawdziwy 9 latek ....

PS.Wsciekasz sie bo prawie wszyscy gracze z CC cie nie chcieli ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

SieniA jak mnie nie chcieli? Chłopie, polazłeś do nich i teraz masz takie zdanie. Nie znacie, a oceniacie. To jest żałosne, a nie to co ja robie. Rly .

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...