Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Otóż ściągnąłem sobie wczoraj silkroada i wszystko było cacy do czasu gdy próbowałem go odpalić... przy każdej próbie startu silkroada wyskakiwało mi okienko :

51194435349497061086.png Tłumaczenie : musisz zainstalować ręcznie Przejdź do oficjalnej stronie internetowej do pobrania instrukcja poprawki

I jak kliknąłem TAK Lub NIE wyskakiwała mi strona internetowa... :

98092836165343098330.png

Pomyślałem , że może trzeba patcha ściągnąć ( ściągnąłem z www.joymax.com/silkroad/ ) ale gdy próbuję zpatchować wyskakuje mi jakiś błąd i już nie wiem co robić skończyły mi się pomysły . HELP !

77249693032415561698.png

Może ktoś wie , nie wiem gdzie znajduje się aktualny patch do silkroada może złego ściągnąłem .

Edytowane przez Kooleek

Recencje gier MMORPG: http://forum.freeware.info.pl/gry

Opublikowano

Musisz pobrać 1.309 clienta , bo juz nie spatchujesz ,http://www.mpcforum.pl/topic/368707-poradnik-grindroad-czyli-jak-zagrac/ punkt 1 . masz w nim clienta w 4 partach ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry za odkop, ale może ktoś pomoże. Ja mam podobny problem, sciągałem silka w 4 partach, z hotfile, było na mpc. Teraz próbuje odpalić i takie coś ;/ Może ktoś pomóc? Mam windows 7.