Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Co lepsze STAR czy SPOP?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SPOP dlatego że jest niska i szczupła, a STAR jest wyższa od SPOP więc łatwiej ją trafić. BIERZ SPOP !!! :D

Dziekuję za wysłuchanie :P

9084712_4_8.png <===================== Na tym koncie nie hakuje.

30487.png33608.png

18561.jpg16891.gif

8361.gif18472.jpg

Opublikowano

Ale jeśli nawet kupisz STAR to też dostaniesz RIBBON-a. Ten RIBBON dostajesz za to że grasz kobiecą postacią ( nie jest napisane jaką :D )

30487.png33608.png

18561.jpg16891.gif

8361.gif18472.jpg

Opublikowano

Barys WTF? widze,że czytanie ze zrozumieniem nie wychodzi :)

"You own the SPOP Character Model " Wiec jakim sposobem jak kupi Stara będzie miał ribbona ,za posiadanie Spopa?!

BTW.Star się nie różni niczym od Spopa,może wygladem,ponieważ każda postać MA TĄ SAMĄ SIATKĘ OBRAŻEN!!...

Opublikowano

Widzę że się nie znasz na tej grze, poczytaj to co napisałem wtedy komentuj, DOKŁADNIE!

30487.png33608.png

18561.jpg16891.gif

8361.gif18472.jpg

Opublikowano

Nie znam się na tej grze? <lol2> prawie 2 lata w nią gram... grom -.-

Tak czytałem, i napisałem to co wywnioskowałem ...

Ty mówisz,ze star wyzszy ,a ja mowie ŻE KAŻDA POSTAĆ ma taką samą siatke obrażen,to samo z tym ribbonem omfg.-.-

Opublikowano

Jeśli masz SPOP albo STAR do dostajesz RIBBON!!!

SPOP jest niższa i chudzsza, nie widzisz co ludzie piszą SPOP noob, dlaczego? WŁAŚNIE DLA TEGO.

GSG9 jest gruby jak 5 beczek każdy ci to powie, nie sądzę abyś grał w tą grę 2 lata !

30487.png33608.png

18561.jpg16891.gif

8361.gif18472.jpg

Opublikowano

Bo jak ludzie nie umieją trafić w spopa a spop ich zabija ,to własnie mają taką wymówkę ;/ to tak samo jak z backreaperami..

Spop tylko wizualnie jest chudszy,a mimo tego ma taką samą siatkę jak np.podałeś gsg9

ps.w spopa możesz nawet nie trafić a możesz go zabić ,a to świadczy o własnie siatce obrażen.

Opublikowano

Jeśli tak mówisz że niby nie trafić a zabić to sobie to sprawdź a wtedy napisz.

30487.png33608.png

18561.jpg16891.gif

8361.gif18472.jpg

Opublikowano

Wiem to z własnego doświadczenia,nie raz trafiałem kawałek od spopa,stara etc. i zabijałem dajmy na to z awm.. :P

Jak nie wierzysz,to nawet obejrzyj sobie jakieś filmiki na yt -.- np.kaczki.

Opublikowano

To jest tak zwany lag, czyli możesz trafić nawet 3m ( ktoś będzie miał lagi ) i tak możesz trafić.

30487.png33608.png

18561.jpg16891.gif

8361.gif18472.jpg

Opublikowano

Czy Ty uważasz mnie za kogoś kto dopiero zaczął grać w tą gre? o.O

Przy każdej postaci masz obszar ,w który mozesz trafić ,aby zranić/zabić -.-

BTW.po co ja Ci to tłumacze,jeżeli uważasz,że masz większy staż ode mnie ... o.O

Opublikowano

Bo mam czytałem dużo rzeczy na ten temat, a po drugie mówisz że ludzi piszą SPOP noob dlatego że cię zabił. To czemu jak naprzykład jak STAR zabije kogoś to nie piszą STAR noob ????

30487.png33608.png

18561.jpg16891.gif

8361.gif18472.jpg

Opublikowano

Bo masz? zauważ ,że Ty nawet nie masz złotej belki ( ile 8 miesięcy gry?) A ja mam srebną belkę ...troche dłużej,nie uważasz?

Uwierz mi,że piszą Star noob,GSG noob etc. No właśnie czytałeś ... ja wiem do z doświadczenia o.O BTW.spopa ma więcej ludzi więc nie dziw się też ,że mówią częsciej tak na spopa,i mówią tylko kidy tak .. <_<

Opublikowano

Ale jeśli nawet kupisz STAR to też dostaniesz RIBBON-a. Ten RIBBON dostajesz za to że grasz kobiecą postacią ( nie jest napisane jaką :D )

Wiesz co ? Odnoszę wrażenie, że się nie znasz na grze zwanej CrossFire, Ribbonsa dostajesz za : ''You own the SPOP Character Model'', tłumacząc na język Polski (Jesteś właścicielem modelu postaci SPOP), więc jeżeli jeszcze się nie nauczyłeś czytać między ''the'' a ''character'' jest napisane SPOP . A jeżeli nadal myślisz, że masz rację to poszukaj sobie tego ribbona na tej stronie : http://crossfire.z8games.com/guide_ribbons.aspx#anchor_17

MAM NADZIEJĘ, ŻE WYTŁUMACZYŁEM CI TO DOŚĆ WYRAŹNIE. B)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...