Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][24/7][SURVIVAL][PVP] MINECAMPF no hamachi 40 slotów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

onlinen.png

• Chciałbym serdecznie powiadomić że serwer ktory miał 3 pod względem ilości stron na forum MPC miejsce (w tamtejszych czasach) Znów powraca teraz jeszcze lepszy i większy.

informacjec.png

• Dedykowany
    Adres IP: s7.csrv.pl:11524

screenyh.png

• Info o serwerze (klik).

noweinformacje.png

• Serwer Nie posiada żadnych pluginów oprócz xAuth, Mapy nie udostępnię ponieważ jest to serwer PVP.
    Na serwerze obowiązują tylko 2 zasady:
    1. Nie Oszukujemy i Nie próbujemy wchodzić na cudze postacie
    2. Staramy się nie używać wulgaryzmów

normal_rainbowdash_cupcakes.jpg48862599185646598502.gif

Who's a Silly Pony? You're a Silly Pony! Who is? You are! Applejack!

Opublikowano (edytowane)

server bez lag i all wlacxzone polecam w 100%

@EDIT

Szukacie moda:P? do cubow albo do czegos bo widze ze adma nie ma a prosza

Edytowane przez Hostencja

kxAyLut.png

Opublikowano

Szukacie moda:P? do cubow albo do czegos bo widze ze adma nie ma a prosza

Ja tam jestem Głównym modem Ale na tym serwerze nie ma Cuba (pisałem w opisie jest tylko 1 plugin) :) a admin i mod nie ma żadnych mocy :) by nie było czegoś takiego ze admin coś komuś daje czy tp się do ludzi by znaleźć ich bazy :)

Ale nie długo będzie dodana nowa Mapa Z cuboidami i lwc bez mobów takie simsy :) Dwie mapy będą połączone portalem wiec będzie możliwe podróżowanie między nimi :)

Opublikowano (edytowane)

"Dwie mapy będą połączone portalem wiec będzie możliwe podróżowanie między nimi"

To zniszczy klimat serwera survi pvp, których jest generalnie mało. Lepiej wg mnie pójść właśnie w walkę i spróbować zachęcić ludzi by tworzyli frakcje albo coś w ten deseń, które byłyby niezależne od siebie i mogły ze sobą walczyć:)

Wtedy byłby piękny serwer :)

Edytowane przez Zizi92
Opublikowano (edytowane)

Ja tam jestem Głównym modem Ale na tym serwerze nie ma Cuba (pisałem w opisie jest tylko 1 plugin) :) a admin i mod nie ma żadnych mocy :) by nie było czegoś takiego ze admin coś komuś daje czy tp się do ludzi by znaleźć ich bazy :)

Ale nie długo będzie dodana nowa Mapa Z cuboidami i lwc bez mobów takie simsy :) Dwie mapy będą połączone portalem wiec będzie możliwe podróżowanie między nimi :)

lepiej zebys kupil maszynke za 30 zl;) do FB bo jest tylko 1 taki surv

@EDIT

dawaj cuboiody ale na twierdze bo ja zaloze:P

Edytowane przez Hostencja

kxAyLut.png

Opublikowano

Lepiej wgrajcie AntiXraya bo dzieciaki latają z diamentami. Ostatnio zabiliśmy dwóch typków a w skrzyni mieli pełno stacków węgla i 2 stacki diamentów.

Opublikowano

Lepiej wgrajcie AntiXraya bo dzieciaki latają z diamentami. Ostatnio zabiliśmy dwóch typków a w skrzyni mieli pełno stacków węgla i 2 stacki diamentów.

No i z tym jest problem ... na najnowszym bukkicie anty xray nie bardzo działa :( postaramy się wgrać jak tylko znajdziemy działającą wersję :) Btw. Podaj nicki na naszym forum na 100% dostną bana

Opublikowano

A po chuj zaglądałeś im do skrzyni... a wg masz screeny? moze to ze ich nie lubisz nie oznacza ze musza miec bana

Opublikowano

Tak, super serwer dostałem bana bo okradłem kogoś na serwerze, uwaga... survi pvp, gdzie nie ma LWC ani nic. No przepraszam.

Admin jeszcze w ogóle nie dba o nic i banuje na podstawie słów kogoś na serwerze bez dowodów. Nie polecam skoro tak ma to wyglądać. Skoro pvp to pvp, a nie że nie można okradać.

Mnie i kumpla też okradziono i nie płakaliśmy tylko graliśmy dalej.

Weron12 jak chcesz mieć dobry serwer survi pvp to zacznij ogarniać co się dzieje.

A po chuj zaglądałeś im do skrzyni...

A Ciebie to nie skomentuję. Inni sobie mogą mnie okradać ale ja to już nikogo? Niestety screenów nie mam bo nie ja ją otworzyłem, gdyż w walce 2v2 poległem i kumpel tylko został.

On otworzył i widział. Jakoś ten stack diamentów znalazł się w naszych bagach. Wyczarowałem sobie go? A w ogóle to kultury, tak możesz do ojca sobie mówić.

Opublikowano

Weron12 jak chcesz mieć dobry serwer survi pvp to zacznij ogarniać co się dzieje.

Jak ogarniać ?? Sorry nie rozumiem Cię :)

Tak jak pisałem w Opisie na tym serwerze nie będzie pluginów ludzie mają się tu okradać :) o to z góry nam chodziło żeby ludzie chodzili i szukali czyjś kryjówek :)

Btw. Zizi za co bana dostałeś i jaki nic w grze ?? Ten ban na pewno nie jest na stałe my perm banów nie dajemy (za wyjątkiem reklam innych serwerów)

Opublikowano

Jak ogarniać ?? Sorry nie rozumiem Cię :)

Tak jak pisałem w Opisie na tym serwerze nie będzie pluginów ludzie mają się tu okradać :) o to z góry nam chodziło żeby ludzie chodzili i szukali czyjś kryjówek :)

Btw. Zizi za co bana dostałeś i jaki nic w grze ?? Ten ban na pewno nie jest na stałe my perm banów nie dajemy (za wyjątkiem reklam innych serwerów)

wbij na server na 5 min pod innym nickiem wyzywaja sie od wszystkiego

2. wes dodaj cuboida i lwc bo jzu tak chyba z 200 daixow ukradlem i ludzie tak koncza gre

3. zrob surv i FB ale z pvp i mozna grac

kxAyLut.png

Opublikowano

wbij na server na 5 min pod innym nickiem wyzywaja sie od wszystkiego

2. wes dodaj cuboida i lwc bo jzu tak chyba z 200 daixow ukradlem i ludzie tak koncza gre

3. zrob surv i FB ale z pvp i mozna grac

1.Wyzywanie ludzi jest zabronione ale jak narazie konsekwencji jakich takich nie ma ale to się za niedługo zmieni

2. nie cuboida na suvival nie dodamy tak jak LWC

3. Fb bedzie :) na swiece Fb bedzie też LWC i Cuboid :)

Opublikowano

1.Wyzywanie ludzi jest zabronione ale jak narazie konsekwencji jakich takich nie ma ale to się za niedługo zmieni

2. nie cuboida na suvival nie dodamy tak jak LWC

3. Fb bedzie :) na swiece Fb bedzie też LWC i Cuboid :)

ok dzięki ze Freebuilda dasz ale mowie daj komus adma,moda komu ufasz bo te wulgi naprawde denerwuja..

kxAyLut.png

Opublikowano (edytowane)

Weron12 dostałem bana bo okradłem kogoś wraz z kumplem. Zarzucali nam Xraya bo mieli dom pod wodą ale my po prostu biegliśmy za kolesiem, który do niego wchodził i widzieliśmy z daleka jego nick.

Jak wiesz nicki widać przez ściany na multi. Przekopaliśmy się do ich bazy, zabiliśmy dwóch, z czego ja poległem :P (to się wytnie). Następnie kumpel zabrał im wszystko ze skrzyń.

Mieli ponad stack diamentów, mnóstwo węgla i gliny, no przepraszam ale ciekawe skąd.

Koleś na czacie zarzucił mi że używam Xraya bo jego kryjówka jest podobno niemożliwa do znalezienia. Widocznie jest możliwa bo ją znaleźliśmy:)

Przyznałem się do kradzieży ale nie do Xraya bo cheatami się brzydzę. Jakiś admin na M. z jakąś liczbą na końcu zbanował mnie i nawet nie dał mi rozpocząć

konwersacji o tym, co się stało tylko kierował się oskarżeniem na czacie :)

Dla ścisłości bana mam od rana i dalej nic więc raczej jest to perm.

Odbanuj mnie jak możesz bo to za co dostałem bana było śmieszne, a serwera jak ten czyli 100% survi szukaliśmy z kumplem od dawna. Mój nick w grze: Zizi

znany jako "jebany griefer i xrayiowiec" (przepraszam za wulg.) tak mnie okrzyknięto, zresztą niesłusznie.

W dodatku nas też już raz okradziono i co, jakoś nie płakaliśmy, a tamci ludzie, nie pamiętam jakie mają nicki bo zmienili postacie (wtedy mieli Zombi i Martinss chyba) notorycznie gdy napisałem coś na grze

gadali, że jaki to ja nie jestem cziter w dodatku używając niecenzuralnych słów. Dlatego Hostencja też prawdę pisze, że przydałby się jakiś mod i kickować te nieokiełznane dzieci.

Dziękuję tyle mam do napisania:)

Zrobisz jak uważasz.

Edytowane przez Zizi92
Opublikowano

Weron12 dostałem bana bo okradłem kogoś wraz z kumplem. Zarzucali nam Xraya bo mieli dom pod wodą ale my po prostu biegliśmy za kolesiem, który do niego wchodził i widzieliśmy z daleka jego nick.

Jak wiesz nicki widać przez ściany na multi. Przekopaliśmy się do ich bazy, zabiliśmy dwóch, z czego ja poległem :P (to się wytnie). Następnie kumpel zabrał im wszystko ze skrzyń.

Mieli ponad stack diamentów, mnóstwo węgla i gliny, no przepraszam ale ciekawe skąd.

Koleś na czacie zarzucił mi że używam Xraya bo jego kryjówka jest podobno niemożliwa do znalezienia. Widocznie jest możliwa bo ją znaleźliśmy:)

Przyznałem się do kradzieży ale nie do Xraya bo cheatami się brzydzę. Jakiś admin na M. z jakąś liczbą na końcu zbanował mnie i nawet nie dał mi rozpocząć

konwersacji o tym, co się stało tylko kierował się oskarżeniem na czacie :)

Dla ścisłości bana mam od rana i dalej nic więc raczej jest to perm.

Odbanuj mnie jak możesz bo to za co dostałem bana było śmieszne, a serwera jak ten czyli 100% survi szukaliśmy z kumplem od dawna. Mój nick w grze: Zizi

znany jako "jebany griefer i xrayiowiec" (przepraszam za wulg.) tak mnie okrzyknięto, zresztą niesłusznie.

W dodatku nas też już raz okradziono i co, jakoś nie płakaliśmy, a tamci ludzie, nie pamiętam jakie mają nicki bo zmienili postacie (wtedy mieli Zombi i Martinss chyba) notorycznie gdy napisałem coś na grze

gadali, że jaki to ja nie jestem cziter w dodatku używając niecenzuralnych słów. Dlatego Hostencja też prawdę pisze, że przydałby się jakiś mod i kickować te nieokiełznane dzieci.

Dziękuję tyle mam do napisania:)

Zrobisz jak uważasz.

No i tu jest problem :) Posptawdzialiśmy my Datalogiem całą kryjówkę którą okradliście ... tak jakoś rozwalony był klocek tyklo ten za którym ukryta była skrzynka przez co można przypuszczać że Używaliście xRaya :) A twój kolega jaki miał nick ?? też dostał bana ?? A właśnie i z towim banem jest problem bo to jednak perm ... Ta baza którą okradliście była własnie Admina no i tak jakoś he gone mad :) pogadam z nim jeszcze i zobaczę co da się zrobić... No ale co jak co Anty xray nie działa więc nie mamy 100% pewności czy go używacie wieć nie powinnien dawać perm bana ... A tak btw. Mi też ktoś bazę okrał nie jaki Grzyb (czy jakoś tak) na 90% używał xray xD

Więc cierpliwości Zizi dzisiaj już Ci nie pomogę bo idę na 18-nastkę jak coś to śledź ten temat jutro :)

Opublikowano (edytowane)

Hm czy czasem Xray nie wykrywa tylko złóż mineralnych? Tak pytam bo nie wiem. Serio go nie używałem. Mój kolega nie dostał bana bo jego nicku nie pamiętali.

Wiesz mogę przysiąc, że go nie używałem. Ani ja ani mój kumpel (który w zasadzie jest moim kuzynem:P). Zresztą to on ich okradł bo jak pisałem zginąłem w walce :P

Dobrze poczekam. Ale może faktycznie warto potrudzić się i poszukać coś działającego na tego czita?

Chociażby żeby nie było sytuacji jak ta zaistniała teraz. Nie chcę bana za coś, czego nie robiłem.

Miłej zabawy na osiemnastce i umiaru z .. no wiesz;]

Apropo jest jeden prosty sposób (co prawda tymczasowy) na dzieci z diamentami i właściwie gra się przez to ubarwia. Wgrać moda (tak wiem, żadnych modów ale ten jest fajny) na levele.

Jak jeszcze Herobine serwer stał to tam grałem i właśnie on był. od 5 węgiel 20 żelazo i takie tam. Wtedy mniej będzie dzieci z diamentami to raz, a dwa urozmaici to grę.

Myślę, że warto to przemyśleć :)

PS:

Niestety nie wiem jak on się nazywał, levels chyba:P

Edytowane przez Zizi92
Opublikowano (edytowane)

Mam dla was smutną wiadomość :(

Nie ma środków na przedłużenie serwera , Ludzie nie donują , Nie pomagają (tak była opcja zasilenia serwera bez straty ani grosza ...) , nasz serwer ,po miesiącu działania, umiera , przykro Mi.

Serwer Gaśnie 4 sierpnia ;(

Jednak znaleźliśmy wyjście , serwer na 50% będzie reaktywowany w sierpniu więcej informacji należy szukać na naszym forum

Edytowane przez Weron12

• Dodaj nową pozycję...