Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie..

Z tego co zauważyłem to wycofali przy zakupie silków na strone www.sro.vn płatność przez Paypall.

A aby zakupić silki przez PaySafeCard trzeba chyba naładowac kartę w euro.. I tutaj tworzy się pytanie.. Czy trzeba karte PaySafeCard naładować walutą euro czy można w pln ?

Nie chcę kupować silków przez jakies polskiestrony bo tam trzeba podawać ID i PW konta .. a nie znam e-mail i nie chcę stracić konta ;)

Proszę o pomoc !

:)

Pozdrawiam serdecznie =)

4584542ffe205e000c2573a782e39401.jpgdb731819973fecb29d0ef495ae4b44ef.jpgbe4950c9a490c2e99fa107be690079b2.jpg

Opublikowano

Mój kolega kupił za PLN przez PaySafeCard i po 30 minutach od wpisania kodu dostał silki, karte kupił za 40-45zł.

/gif

Opublikowano

Byłem w sklepie gdzie to jest ale niekumata sprzedawczyni nie potrafi doładować .

Teraz pytanie :

Czy można doładować Paysafecard przez ineternet ? np. za pomocą paypall'a lub konta bankowego ??

Czy można kupić inaczej silki na esro ( oprucz tej strony co trzeba podawać id i pw )

Proszę o fast odpowiedź :)

PzDr"

4584542ffe205e000c2573a782e39401.jpgdb731819973fecb29d0ef495ae4b44ef.jpgbe4950c9a490c2e99fa107be690079b2.jpg

Opublikowano

wejdz sobie na paysafecard.pl i wpisz twoj adres nadole po lewo, wyszuka ci sklep niedaleko cb, ale uwazaj. ja dzisiaj szukam i sie okazalo ze kiosku juz 2 miechy nie ma, ale byl kiosk kolo mojego domu i tam mieli. wiec...

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

@daniodm

To w tej chwili mogłeś ją zgłosić:)

Nie ma prawa dać Ci tego do ręki, tak samo z tą maszynką do wytwarzania kodów doładowań

@temat

Wie ktoś może czemu wycofali paypala?

dobra wiem już...

Za dużo chargebacków robili

10465336176777382411.png
Opublikowano (edytowane)

Paysafecard można kupić w Vobisie ( koleś wchodzi na jakąś stronkę od paysafecard i po chwili na kartę a4 dostaje się wydruk z kodem)

Można też dostać w komputroniku jako wydruk (doładowanie jak do telefonu)

w Empiku można dostać w wybranych miastach np w Toruniu dostaniesz a w Bydgoszczy już nie ;>

za 20zł masz 24k silki więc to starczy na np avatar który możesz sprzedać za kwotę 80~140m w zależności czy jest wbite blue.

Edytowane przez Ziemboru