Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blad podczas uruchomiania gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak w temacie mam problem z wlaczeniem gry podczas uruchomiania Combat Arms ( odrazu po now loading ) wyskakuje mi blad. Probowalem Reinstal i nic niepomoglo wiec sciagnelem gre ze strony nexona to rowniez niepomoglo wiec zmienilem adres karty sieciowej mac oczywiscia to tez nic niedalo :/. Dodam ze na innym kompie ( na tym samym necie ) wszystko jest ok. Dzien wczesniej gralem i bylo wszystko dobrze. Nieweim w czym jest ta przyczyna ale podejrzewam ze cos z internemtem. Prosze was o pomoc!

post-147684-0-08012500-1311975159_thumb.png

Opublikowano

Hmm.Nie mam pojęcia.Tutaj winny jest internet na 100%.

Masz podłączony router ?

Wszystko możliwe,że on ci blokuje...

Spróbuj podstaw .

Off zapory i intywirusy .

9368_gold.png

Opublikowano (edytowane)

Wyłącz zapory,antywir spróbuj też zresetować internet.Miałem ten sam problem ,lecz jak poczekałem z 1 godz. wszystko piękniei działało.

Edytowane przez Diesiel

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Wyłącz zapory,antywir spróbuj też zresetować internet.Miałem ten sam problem ,lecz jak poczekałem z 1 godz. wszystko piękniei działało.

Czekanie raczej mu nie pomoze bo ten problem ma juz dluszy czas(zreszta to juz nie jego pierwszy temat z tym problemem xD)

@do autora

Jak ci juz omek napisal masz cos z internetem.Wylacz zapore i antywira.Moze cos blokuje dostep CA do neta.

A i uruchom jako administrator jak masz win 7.Albo poprostu masz cos nie tal z routerem.

Opublikowano (edytowane)

Antywirus wylaczony a co do zapor windowsa wszystko chyba jest ok dam 2 screeny. Watpie ze to w tym problem poniewaz nic w tym niegrzebalem to przyszlo z dnia na dzien :/

Internem mam od dostawcy Solarme z routerem. Zresetowanie polaczenia internetowego tez nic niedalo :/

Chcailem Jeszcze dodac ze gra nieraz laduje mi sie ponad minute ( nieraz gra ladoje ise normalnie 5sec ) i w dziwnym momecie nagle sie wylacza ( filmik ). Internet chodzi mi w innych grach poprawnie niema zadnych opoznien itd.

http://www.youtube.com/watch?v=cbnLhaC96h4

post-147684-0-36483300-1312027467_thumb.png

post-147684-0-22731300-1312027473_thumb.png

Edytowane przez patryk34x