Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem : Connection will be terminated because of an abnormal gameplay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem ... Gdy loguje sie na konto to wybieram serwer to wyskakuje taki bład "Connection will be terminated because of an abnormal gameplay" i wywala z gry ?

Jestem nowy, prosze o pomoc co z tym zrobic

prosze o pomoc !! !!

Ps. robilem reinstalla kilka razy z kilku instalek ... nie uzywam hackow .... Wszystkie programy wylaczone .... co dalej ? -.-

Opublikowano

MI takie coś wywala gdy mam jakiegoś moda wgranego albo gdy mam hacki.....a w twojej sytuacji hmm używasz może jakiś wspomagaczy w sensie game boster lub coś w tym stylu ??? spróbuj zmienić IP i wtedy się zaloguj :) jak nie możesz to spróbuj przez server proxy

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

MI takie coś wywala gdy mam jakiegoś moda wgranego albo gdy mam hacki.....a w twojej sytuacji hmm używasz może jakiś wspomagaczy w sensie game boster lub coś w tym stylu ??? spróbuj zmienić IP i wtedy się zaloguj :) jak nie możesz to spróbuj przez server proxy

ej a co to "serwer proxy" ? ... i gdzie sprawdzic czy mam jakis wspomagacze? xD

Opublikowano

Jak dziś grałem to też coś takiego miałem ale że grałem na modzie zombie OPK to może od tego bo jak gram na CQC czy UO to miałem normalnie wszystko

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

Jak dziś grałem to też coś takiego miałem ale że grałem na modzie zombie OPK to może od tego bo jak gram na CQC czy UO to miałem normalnie wszystko

ale mnie wywala po 5 sek od zalagowania -.-

Opublikowano

aaa czy to moze byc wina jakiegos programu ? bo ja mam tylko tak :

-Avast wylaczony

-jakies Aktualizacje Automatyczne

-Menedzer Realtek HD Audio

to moze byc od tego ? bo tego sie nie da wylaczyc ...

Opublikowano

To na 100% nie od tego a masz może w trakcie gry GG albo skeypa włączonego kiedyś przez to były problemy bo hs wykrywał to jako hacka

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

To na 100% nie od tego a masz może w trakcie gry GG albo skeypa włączonego kiedyś przez to były problemy bo hs wykrywał to jako hacka

tak gralem kiedys na GG ale bylo normalnie ... ale to bylo jeszcze w Chapter2 ... -.-

Opublikowano

GG, Skype, nie przeszkadzają w działaniu WarRocka. A nie podmieniałeś lub edytowałeś plik items.bin? Albo jakiś inny? Ja miałem to samo - właśnie z items.bin. Jeżeli nic nie podmieniasz, to może pobierz instalkę jeszcze raz?

Opublikowano

GG, Skype, nie przeszkadzają w działaniu WarRocka. A nie podmieniałeś lub edytowałeś plik items.bin? Albo jakiś inny? Ja miałem to samo - właśnie z items.bin. Jeżeli nic nie podmieniasz, to może pobierz instalkę jeszcze raz?

nic nie podmienialem ... a reinstalla z kilku instalek robilem z 5 razy

Opublikowano

a moze ja mam podmieinc jakies pliki np.? :>

aa osttnie pytanie!!! Czy mam zainstalowac Microsoft® DirectX ??????????????????????????????????????????????????????

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...