Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dawno mnie tutaj u was nie było , no ale wracam , i mam kolejną dawke pytań. : )

Więc od paru miesięcy pogrywam w Minecrafta (pogrywam z powodu sprzętu).

Do tej pory grałem na Singlu, jednak kolega zaprosił mnie na swój serwer Multi , i postanowiłem się tam osiedlić.

No i w zwiazku z tym mam kilka pytań.

Otóż pierwsze z nich:

1. Czy są dostępne Cheaty(Mody) na Multiplayer? Jedyny jaki znalazłem to XRay , jest coś jeszcze co będzie działać? (serwer bez pluginów)

2. Szukam Sprzętu do Minecrafta , Lineage 2 , Counter Strike , dotychczas pogrywałem na Lenovo N500 , jednak to dość słaby sprzęt , jest coś godnego polecenia w niskiej cenie? Lub może jakiś zestaw stacjonarny z monitorem?

3. Istnieje coś ala TooManyItems na Multi ? Jeśli tak to gdzie to moge znależć bo TooManyItems chyba na multi nie działa.

Na chwile obecną to chyba tyle , czekam na wasze odpowiedzi.

Trzymajcie się. : )

Opublikowano

1)Nie, nie są dostępne.

2) Nie wiem

3) Nie działa TooManyItems na multiplayerze.

Czekam na żetelną odpowiedz , a tutaj dostałem odpowiedz na zaledwie jedno zadane przezemnie pytanie. I osoby które mają pisać podobnie , proszę o nie zabieranie głosu , bowiem to nie ma sensu.

Opublikowano (edytowane)

1. Czy są dostępne Cheaty(Mody) na Multiplayer? Jedyny jaki znalazłem to XRay , jest coś jeszcze co będzie działać? (serwer bez pluginów) : Będzie, jeśli jest bez pluginów - dajmy na to moje pliki serwerowe - mają plugin antyXray i nie zadziała :)

2. Szukam Sprzętu do Minecrafta , Lineage 2 , Counter Strike , dotychczas pogrywałem na Lenovo N500 , jednak to dość słaby sprzęt , jest coś godnego polecenia w niskiej cenie? Lub może jakiś zestaw stacjonarny z monitorem? : Popatrz w MediaMarkt, tam jest w ciula dobrego sprzętu :P

3. Istnieje coś ala TooManyItems na Multi ? Jeśli tak to gdzie to moge znależć bo TooManyItems chyba na multi nie działa. : nie , nie istnieje.

Edytowane przez Dohoian