Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Mam do was drodzy czytelnicy takie pytanko a wiec czy hybryda 70:70 z bulidem bioch/cold/light dawala by rade na pvp na capie 100 badz 110? obecnie farmie chinola ale nie bardzo sie znam na postaciach chinskich narazie nie rozdalem stat pointow wiec nic nie jest stracone ale interesuje mnie taki bulid wiec napiszcie co o nim sadzicie co bd z nim zle itd. a i nie jestem az tak wielkim noobem bo wiem ze MS'a 60% nie pociagne.

Edytowane przez Grzesyo
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

To jakis zart ? Pewnie jeszcze blade chciales do tego uzywac... I gdzie hybryda do s/s badz blade ? Co ty chcesz tym buildem osiagnac ?

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

@UP widać kolego nie grałeś nigdy żadną hybrydą tylko okrojonymi postaciami Full str / int...

Co do tematu, to jeśli miałbyś robić build oparty na systemie hybrydy to nigdy z light, sam się przekonałem że to tylko strata mastery. Proponowałbym Ci zrobić Cold / Fire ponieważ od cold masz bardzo dużo defa jak i snow shield oraz wall-a a fire ponieważ ono bazuje na atakach fizycznych od tego jest pasyw + buf jak i silne imube oraz wall co się bardzo przydaje.

Co do wyboru broni to możesz się zastanowić nad S/S bądź Spear.

Tyle że do S/S bardziej mi się wydaje build z przewagą INT coś koło 5:1 natomiast spear może być 70:70.

Sam posiadam w dalszym ciągu postać 5:1 int bicheon/cold/fire 107 lvl i grało mi się nią świetnie, na pvp dawała radę prawie każdemu tylko wariorzy byli problemem.

Teraz jestem w fazie robienia buildu 70:70 spear z wyżej wymienionymi mastery i dotychczas również nie narzekam :)

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Opublikowano

@UP widać kolego nie grałeś nigdy żadną hybrydą tylko okrojonymi postaciami Full str / int...

Co do tematu, to jeśli miałbyś robić build oparty na systemie hybrydy to nigdy z light, sam się przekonałem że to tylko strata mastery. Proponowałbym Ci zrobić Cold / Fire ponieważ od cold masz bardzo dużo defa jak i snow shield oraz wall-a a fire ponieważ ono bazuje na atakach fizycznych od tego jest pasyw + buf jak i silne imube oraz wall co się bardzo przydaje.

Co do wyboru broni to możesz się zastanowić nad S/S bądź Spear.

Tyle że do S/S bardziej mi się wydaje build z przewagą INT coś koło 5:1 natomiast spear może być 70:70.

Sam posiadam w dalszym ciągu postać 5:1 int bicheon/cold/fire 107 lvl i grało mi się nią świetnie, na pvp dawała radę prawie każdemu tylko wariorzy byli problemem.

Teraz jestem w fazie robienia buildu 70:70 spear z wyżej wymienionymi mastery i dotychczas również nie narzekam :)

A jaki masz teraz lvl? ja 79 70:70 bioch/fire/cold jak mialem 77lvl glavier na 82lvlu nie mogl mnie zabic nawet bez SS ^^ jak narazie to gra sie fajnie ale musze wbic 90 zeby byly 2 dobitki dobre z biocheona.

Opublikowano

Aktualnie mam 92 lvl i kończę farmić na gap 9 i nie gra się też nim źle przy takim gapie jak i lvlu. PvP wygląda obiecująco lecz cokolwiek będę mógł powiedzieć po zrobieniu secika broni +5 najmniej i FB .

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^