Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Call of Duty black ops

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam taki problem zainstalowałem cfd black ops i jak chcę ją uruchomić to wyskakuje takie coś ERROR co mam zrobić ? proszę o pomoc

Opublikowano

Ludzie z jakimi wy problemami przychodzicie... Angielskiego nie umiesz żeby sobie przetłumaczyć? :/

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Widać masz pirata a nie legala ;). Piratom podziękujemy. Legalna kopia gry nie blokuje odpalania steama by sprawdzic legalnosc. A twoja gra jest piratem scrackowanym tak aby steam sie nie odpalal i nie sprawdzal legalnosci ;).

i widzisz... teraz Ty pierdolisz głupoty...

Steam czasem się potrafi zwiesić i wtedy gra go nie wykrywa, często muszę resetować steam aby odpalić grę. Więc nie zakładaj zawsze że to pirat.

Jeśli masz pirata to musisz znaleźć na necie Cracka, jak nie to zresetuj steam.

Opublikowano

Ohh urażony chłopczyk :( już atakuje!

Zakładam tak ponieważ ten problem widnieje na wielu forach pirackich ;). Właśnie on dotyczy gry black ops . Też marudzą , że wypluwa im taki błąd :).

Co do resetowania steama to masz jakiś lipny net... Sam mam steama do 4 gier i nigdy nie zawiesił mi sie ;). Albo za duzo syfu na kompie :(

EDIT

Ok mój błąd kolega ma oryginał.

jqeuR.png

Opublikowano

@PanZagłady

Pierdolisz. Sam mam oryginalną wersje, a przy większości aktualizacjach reinstalluję grę, dzięki różnym errorom.

@Topic

Wejdź w ustawienia gry, następnie sprawdź spójność plików. Jeżeli któreś nie będą prawidłowe, pobiorą ci się od nowa.

Opublikowano

@PanZagłady

Z jednej strony to dobrze ze oryginał potrzebuje steama ale piractwo w dzisiejszych czasach panoszy się

@ucho13573 jak piszesz ze masz oryginał to nie kłamiesz ;d zrób tak jak napisał UP to powinno pomóc

Opublikowano

Jeśli taki problem występuje to spróbuj jeszcze raz odpalić i jak zaktualizuje ci sie gra to ustaw STEAM W TRYB OFFLINE by w przyszlosci nie miec cyrkow z steamem ;). Ja tak robie i mam spokoj z steamem.

No i ze swojej strony CHCIAŁBYM PRZEPROSIĆ O NIESŁUSZNE OSĄDZENIE, ŻE MASZ PIRATA . Jest to z mojej strony BIG EPIC FAIL. Jeszcze raz WIELKIE PRZEPRASZAM.

jqeuR.png