Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BOT NA DEDYKU?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jeżeli znajdę na tym forum ip nazwę użytkownika i hasło do jakiegoś dedyka i puszczę sobie na nim bota to czymś to grozi ? jakąś karą albo coś czy mozna to robić?

Opublikowano

Nikt nic nie zgłasza, trzeba po prostu ukryć konto i tyle.

To nie nasz problem że słabo zabezpieczył.

A jak ściągnięcie jakiegoś wirusa to też lecicie od razu z tym na policję ?? raczej nie...

Dopóki nie zepsujecie tego dedyka nic Wam nie grozi.

Wtf . Konto mi się zbugowało i nie mogę się zalogować

http://www.mpcforum.pl/user/349579-pedores/

Looknijcie - taki sam mam tam nick jak tu. Jak możecie mi go zmienić czy coś to pisac na gg 12753084, wroce na stary profil.

Opublikowano

Nie oszukujmy się! Większość właścicieli nie zgłasza niczego do wyższych służb jeśli zostanie dokonane włamanie na jego serwer i dane nie zostaną utracone... poprostu usunie nam konto... i zapomni o tym bo nie chce się pieprzyć z tymi sprawami w sprawie zgłoszenia itp... bo to może się ciągnąć dłuższy czas... ale można spotkać też i osobę która nie odpuści. To nie jest tak że admin ustawił sobie pokemonowskie hasło... jeżeli ktoś do Ciebie zapuka do drzwi i powiesz na swoje usprawiedliwienie że admin ustawił sobie pokemonowskie hasło? Może i polskie prawo nie dokładnie określa zasady postępowania w razie włamań na serwery dedykowane ale w innych krajach zachodu przepisy są uregulowane. Lepiej sobie już kupić dedyka na exone.pl i mieć święty spokój i mieć bezpieczeństwo ze nikt nie podpierdzieli nam konta.