Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam fajnej gry strzelanki najlepiej, nie musi być dobra grafika bo mam słaby komputer. I żeby kampania była w miare długa i żeby wciągała. I oczywiście jakby można było to tryb multiplayer.

Opublikowano

Hmm, polecam Ci Call Of Duty 2 - grafika nie jest jakaś super, ale gra wciąga i przyjemnie się w nią gra. Ogólnie całą serię CoD Ci polecam ;)

Opublikowano

Sprawdze może będzie fajna.

Czytałem na internecie że jest tam dużo brutalności a ja mam 12 lat więc nie we wszystko moge grać.

Cod 2 będzie mi klatkować ale sprubuje pobrać.

Opublikowano

Także polecam Ci CoD'a. Według mnie jedna z najlepszych serii strzelanek na świecie. Co do tej brutalności... Czym była by strzelanka bez brutalności? Bo jak dla mnie zwykłą zręcznościówką.

qsHVsoT.png

Legenda
Opublikowano

Monday Night Combat - możesz się postrzelać i jest od dwunastu lat, coś na styl Team Fortress 2.

Opublikowano

Nie ma szans będzie strasznie klatkować. Chociaż ostatnio szukam strategicznych gwiezdnych wojen. Zapomniałem nazwy ale tagich gier kilka jest. Jakby ktoś mógł to prosiłbym o podanie nazwy.

Legenda
Opublikowano

Nie ma szans będzie strasznie klatkować. Chociaż ostatnio szukam strategicznych gwiezdnych wojen. Zapomniałem nazwy ale tagich gier kilka jest. Jakby ktoś mógł to prosiłbym o podanie nazwy.

Owszem, jest taka seria, sam w nią kiedyś grałem całymi dniami a nazywa się Star Wars: Empire at War.

Opublikowano

counter-strike 1.6 counter-strike:condition zero counter-strike : source hmm co jeszcze.. medal of honor ;] najlepsze gry jakie znam

Opublikowano

Polecam ci BFBC2 ale tylko dla Multi (Ale jezeli masz bardzo slabego kompa to nie da rady)

CS 1.6 na bardzo bardzo slabego

AVA na sredniego

Opublikowano

Pograj w Deus Ex.

Polaczenie RPG z FPS'em i Skradanka, gra z 2000-2001, grafika niezbyt dobra, ale jak na tamte czasy wymiatała.

Gra wymiata, kazda misje mozesz przejsc nie zabijajac nikogo, mozesz grac wg. wlasnych upodoban, jako cichy zabojca, albo mozesz napieprzac wszystko na swojej drodze - jak terminator.

Gierka wciaga jak cholera.

Fabuła wciąga, i gra jest dosyc dluga, przechodzilem ja z 10h bez misji pobocznych.

@kalach333

Czytaj tematy dokładniej, kolega nie ma zbyt mocnego sprzetu.

logo_black3.png

Opublikowano

@up

W Deus Ex nie jest brutalny, ani nie ma podtekstów erotycznych, mozesz spokojnie grac.

W tamtych latach PEGI byly dziwnie ustawiane.

Mozesz sobie tez pograc w Quake 3 Arena, nie wiem jakie tam sa pegi, gra jest krwawa, ale tryb multi wymiata.

logo_black3.png

Opublikowano

Gwiezdne strzelanki moze ? Polecam ( z resztą wszystkim ) Battlestar Galactica, gra przeglądarkowa, ale... Polecam zobaczyc ;>

Mi to strasznie klatkuje i jest tylko przez internet.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Mi to strasznie klatkuje i jest tylko przez internet.

To jaki ty masz komputer ja mam netbooka i mi nie klatkuje :P

Pomóż biednym psom i kotom wejdż na www.pmiska.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...