Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Gdy włączam Virtualaa . !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak robiłem swojego serva i gdy włączyłem Virtuala przez ten komputerek zaczeła mi klawiatura wariować jak jest login : ma być root a ja jak wpisuje jest r66t i tak jest z wieloma klawiszami . :angry: a jak raz wyłączyłem Virtuala to były all klawisze normalnie :D a poźniej znowu wariowały i znowu wyłączyłem Virtuala i dalej nic musiałem dopiero usuwać all pliki serwerowe =// . Co mam zrobić żeby mi pisało normalnie ?

P.S : Sprawdzałem czy nie ma Klawiatura 214 i bawiłem się w opcjach klawiatury ! ;]

Za Pomoc dam 5+ !

Opublikowano

właśnie też miałem taki problem !!!! (3 lata temu) zmienia ci się język po lewej stronie w ekranie ,albo pisz klawiaturą ekranową tak jak ja pisałem

Opublikowano

A próbowałeś klawiaturą ekranową ?

właśnie też miałem taki problem !!!! (3 lata temu) zmienia ci się język po lewej stronie w ekranie ,albo pisz klawiaturą ekranową tak jak ja pisałem

Tak Tak Pisałem właśnie Klawiaturą Ekranową bo to nie problem ... ale czy jak wejdę w grę to tak samo muszę tą Klawiaturą Pisać bo to przerąbane bd [GA] bez eQ :P !?