Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

COD zombieeee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka gram od niedawna z kolegą w cod zmobie i chciałbym aby kto.ś podzrzucił jakiś porady bo słabo nam idzie

jak pomogłem pamiętaj o +'y

11923506.jpg

10[OK]

25[OK]

50[OK]

75[OK]

100[OK]

125[OK]

150[OK]

175[NO]

200[NO]

Opublikowano

O masz, to kolego masz trochę ciężki problem do pomocy. Za Ciebie grac nie będziemy:) Najważniejsze to trzymać się razem i sobie pomagać. W zombie też trochę skilla potrzeba, wiec graj, graj, graj i graj :) Odpalcie może sobie haki do zombie:P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ta trzymać się razem jak on biega na wszystkie strony :D

ale mi chodziło jakie bronie opłaca się kupować

jak pomogłem pamiętaj o +'y

11923506.jpg

10[OK]

25[OK]

50[OK]

75[OK]

100[OK]

125[OK]

150[OK]

175[NO]

200[NO]

Opublikowano

na pierwsze 5 rund wybijajcie zombie samym pioseletem(1 runda=3 strzaly w nogi i potem kosa, dalej moze byc wiecej strzalow :P) a potem no co.. tak jak kolega wyzej napisal-box :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Na mapce KinoDerToten do pierwszej rundy z psami zabijam zoombie tylko kosą, czasami pomagam sobie pistoletem i nic nie kupuję. potem gdy są pieski lecę do tego pomieszczenia z bronią Stakeout i kupuję go, potem z dwie rundy nabijam trochę kaski i lecę włączyć zasilanie, oblukam gdzie box i lecę do niego, a dalej gra się jakoś toczy :) chcecie to piszcie do mnie może zagramy razem, pozdro :)

Ps: pistolet który dostajecie na starcie ulepszcie go ulepszona wersja is mioodzio ;]

Edytowane przez Sky_Killer_
Opublikowano

Taktyka dokładnie jak UP tyle że ja kupuje mp40 a jeśli chodzi o ulepszanie broni to polecam ulepszyć colta (początkowy pistolet) i mp40 a z box'a to comando galili i fal no i oczywiście wszystkie bronie specjalne (raygun itp)

P.S.

Priorytetem jest ulepszenie colta. Wywalcie go jeżeli naprawdę musicie ale starajcie się go trzymać do ulepszenia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...