Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hot] 17 latek zgwałcił konia

Dohoian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wow fajnie. Widzę , że kręcą następną część filmu AMERICAN PIE ! Tym razem to AMERICAN PIE : GORĄCA WIEŚ

Tam karzeł bzykał owce xD, ale żeby konia ?

Lulz, to trzeba mieć najebane, albo chłopak był w takiej desperacji że już nie wytrzymił ;d

OndteAw.png
Opublikowano
Widać kto tu jest dzieckiem metina

Nawet możesz nie grać w metina ale piszesz jak dziecko metina więc nim jesteś

eee no że tego trochu nie zrozumiałem, nie napisał nawet słowa o metinie, więc czemu go wyzywasz o_O? czemu go w ogóle wyzywasz? chuj z tym że jest dzieckiem metina (albo nie jest) Ty jesteś dzieckiem minecrafta bo zachowujesz sie jak dziecko i masz minecraftowką sygne

@top

co do wyroku to ostatnio mówili w wiadomościach że w polsce 2 lata to maksymalna kara, ale i tak sie jej nie nakłada, najczęsciej (prawie zawsze0 grzywna, albo wyrok w zawiasach : D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

No wiecie, był pijany. Ale ja też nie ogarniam tego co on zrobił. ciekawe ile miał promili ^.^

Teraz niech każdy się podemną podpisuje co tam chce i na końcu "Pozdrawiamy" xD

@edit

chcę to wrzucić na youtube, ma ktoś głos po mutacji na lektora? mam 571 widzów polecam! ^.^

Ja mogę przeczytać jestem po mutacji ;]

@topic

xD ciekawe co mu odjebało nawet jeżeli był nie trzeźwy xD

Weteran
Opublikowano

Jejku chłopak miał ochote to sobie bzyknął konia.

Nic złego :D.

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano
Trzeba tu dodać że koń był płci męskiej.

Dobry agent, po pijaku różne rzeczy się robiło, ale bez przesady.

; )

Opublikowano

@UP Szkoda że ciebie nie pojechali...

Do czego w tym pojebanym kraju dochodzi... Rozumiem psa ale KONIA ? Jak mu się zmieścił... -.-"

Już trochę żyję w tym kraju i wiem, że takie coś jest nie mniej niż chore :)

Opublikowano

@UP Szkoda że ciebie nie pojechali...

Do czego w tym pojebanym kraju dochodzi... Rozumiem psa ale KONIA ? Jak mu się zmieścił... -.-"

Ty grając w mc i metina uznania na pewno nie znajdziesz, może wśród psów, skoro popychanie psa to dla ciebie normalne.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jak mama przyjechala z pracy i powiedziala co ten chlopak robil to ja z krzesla spadlem xD Jak podjechal patrol to ten chlopak akurat tego konia piepszyl xD Ale wydaje mi sie ze skoro chlopak byl pod wplywem alkoholu to moze bylo sie tego spodziewac ze to zrobi, bo kilka dni wczesniej krecil sie kolo tego konia i chcial go ukrasc.. Prawdopodobnie mial to zrobic po kryjomu ale mu to nie wyszlo xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...