Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jądra

Cancouis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema tylko sie nie smiejcie powiedzcie mam problem ostatnio przez pare dni moje jedno jadro jest wieksze i czerwone pomoszcie!

Opublikowano

Ej zjeby nie śmiejcie się jeśli jest naprawdę większe to nie chciałbym cię straszyć ale to możę być coś poważnego ja bym to powiedział rodzicom i to teraz

Opublikowano

Czy ty jesteś człowieku poważny ? Pytam teraz autora ...

Facet możesz mieć nowotwór lub inne świństwo to nie są żarty ...

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano (edytowane)

Idź do trudne sprawy / dlaczego ja ?

Tak na serio to faktycznie może być to coś poważnego . Radzę poczytać coś na wikipedii lub google.pl

Edytowane przez Xavart

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Banda ignorantów i dzieci. Tylko pare osób odpowiedziało do rzeczy, najlepiej idź do lekarza bo dla mnie jądra to bardzo wrażliwy organ, jeśli to coś poważnego to może być źle więc pokaż to mamie lub tacie.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Radziłbym ci się wybrać czym prędzej do lekarza a nie pytac po forach, bo to najglupsze co mozesz zrobic :/.

Moze to byc cos powaznego... i nie zwlekaj z tym.

Nie przejmuj sie tymi idiotami co daja durne rady i pierdolą o byle czym.

jqeuR.png

Opublikowano

Ew. tak troche stoczę z tematu bo post kolegi LENART poruszyl pewien temat:P a szczegolnie fragment:

będziesz bezpłodny, a co za tym idzie zaoszczędzisz na gumkach

Co do zaoszczedzenia to sie dziwie małżeństwom, które już maja dzieciaki i nie chca miec kolejnych.. Mimo tego uzywaja antykoncepcji. Dla mnie to głupota bo facet lub kobieta moga wykonac zabieg (u kobiety ZAWIAZANIA JAJNIKOW a u faceta PODWIAZANIE NASIENIOWODOW) i w ten sposob nie bedzie dzieciaka, i duzo pieniedzy bedzie zaoszczedzonych bo nie musza kupowac srodkow antykoncepcyjnych.

jqeuR.png

Opublikowano (edytowane)

(...)

Co do zaoszczedzenia to sie dziwie małżeństwom, które już maja dzieciaki i nie chca miec kolejnych.. Mimo tego uzywaja antykoncepcji. Dla mnie to głupota bo facet lub kobieta moga wykonac zabieg (u kobiety ZAWIAZANIA JAJNIKOW a u faceta PODWIAZANIE NASIENIOWODOW) i w ten sposob nie bedzie dzieciaka, i duzo pieniedzy bedzie zaoszczedzonych bo nie musza kupowac srodkow antykoncepcyjnych.

Chyba Cię pojebało. Ja bym sobie nie dał związać jaj =.= I co potem, jak je rozplączą jak mi się zachce mieć kolejnego bachora ?? Lepiej skoczyć do biedronki i kupić kondonki, bezpiecznie, tanio i bez efektów ubocznych . : P

@Topic

Jedz do Urologa.

Edytowane przez PedoĐres

Wtf . Konto mi się zbugowało i nie mogę się zalogować

http://www.mpcforum.pl/user/349579-pedores/

Looknijcie - taki sam mam tam nick jak tu. Jak możecie mi go zmienić czy coś to pisac na gg 12753084, wroce na stary profil.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...