Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne] powiązanie kont

Roman96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Miałem 3 kota z fb i jedno konto z trzema postaciami (sklepiki). Za każdym razem jak kończyłem bocić przerzucałem małże z fb na jedną postać sklepikową (każdy fb na inną postać). W końcu dostałem bana na jednego z fb i okazało się że konto na którym były te sklepiki z małżami także dostały bana. Sądzę że ban na te konto był za powiązanie z fb tylko nie wiem jak na to wpadli ponieważ logi i hs zablokowany, a małże przenosiłem sposobem że fb małż wyrzuca a sklepik ja podnosi. Ciekawe jest także to że te 2 pozostałe fb bana nie dostały. Moje pytanie brzmi jakim cudem dostałem bana na konto ze sklepikami a na pozostałe fb nie.

P.S Może kiedyś dałem przypadkowo z fb ale sobie nie przypominam, a tak w ogóle przecież logi mam zablokowane (sposobem od miśka)

I jeszcze jedno moje pytanie jak przenosić dużo sumę pieniędzy z jednego konta na drugie tak aby nie dostać bana i czy to robić przy zablokowanym hs czy nie?

Opublikowano

Jak bociłem to może mnie ktoś widział, ale jak przerzucałem małże to na 100% mnie nikt nie widział bo zawsze patrze czy jestem sam.

Opublikowano

Nie nic tym shopem nie robiłem tylko podnosiłem małże bo dopiero 2 dzień łowiłem i zaraz ban. Dobra zostawmy to jakoś sie stało nie wiem jak. Tak na przyszłość jak potem przenosić kase z shopa z małżami na normalne konto? Zawsze robiłem to przez tobołek ale teraz sie boje że i moje normalne konto dostanie bana. Jest jakis inny sposób?

Opublikowano

ale mialeś kazde konto robione na tym samym kopie zapewne więc doszli po IP

Ja dostałem tak bana za handel na Allegro po ip trafili ;(

ironmane.png

1293724352-U124874.png

Robię sygnatury zlecenia PW

Opublikowano

ale 2 pozostałe fb nie dostały bana więc to nie mógł być chyba ban na IP. A skoro jesteśmy przy banie na IP może mi ktoś wytłumaczyć jak to działa, bo na tym samym kompie gram moją normalną postacią i zaczynam się bać o nią choć już dużo banów za fb dostałem i ani jeden nie był na ip tylko zwykły.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

nie ma czegoś takiego jak ban na ip. Podam przykład w Tychach jest osiedlowa sieć i załóżmy że obejmuje 2 tys osob (hipotetycznie) wszyscy z nich mają ten sam adres IP i z tego 25% gra w metina.

Przykład:

Jedna osoba śmiga na sh / mh / wh / itd / itp i dostaje bana na IP !!

Analogicznie całe te 25% ludzi grających w metina też dostaje bana.

Jaki w tym sens?

moj kolega też kiedys dostał bana (gm przeniosl go do stajni itd)

ban na sklep tez poleciał, ale to chyba przez to że przez handel przekazywał kase za jednym razem 35kk

prawdopodobnie też popełniłeś ten problem

@EDIT

btw. też nie dostałem wiadomości na maila na żadnym z zbanowanych FB ani sklepu (fb na innych hostach maila, sklep tez na innym hoście )

Edytowane przez LOAD
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...