Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] koszulki Minecraft.

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla royali mogliby dać koszulkę z ryjem jakiegoś innego potworka, a przy tym musiałem się trochę wysilić żeby ogarnąć co tam jest :D

Opublikowano

W sumie dla Royal diamentowa zbroja ;P, a dla natio jakiś ogóras ;P

Opublikowano

@up

Ogóras rozjebało mnie to xD.

@top

Nie no jest git ;). Ale szkoda że tak mało tego. Mogli by dodać diamentową zbroe jako item xD albo broń z logiem creppera ^^

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyliście, ale tą koszulkę Royali da się kupić prawdziwą w oficjalnym sklepie MC :)

Jeżeli ktoś chce zobaczyć to TU (klik) link

Ta Natków też jest :D

KLIK

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Opublikowano

Hahhaha ogoras a potem frytki do tego haha niezłe , a co do koszulki to National lepsza , ale dla Royal tez niezła bo w Natio nie maja takich mięśni jak Royal :P

Opublikowano

Jeszcze dodam tyle ;P Powiedzcie mnie tyle: Jak można narzekać na coś za 100% FREE. To jest Polska polityka: -nie dostaniesz: marudzisz (np. a mogli by co dać...)

-dostaniesz:marudzisz (np a k*rwa, a mogli by dać coś jeszcze)

;P

Opublikowano

Jeszcze dodam tyle ;P Powiedzcie mnie tyle: Jak można narzekać na coś za 100% FREE. To jest Polska polityka: -nie dostaniesz: marudzisz (np. a mogli by co dać...)

-dostaniesz:marudzisz (np a k*rwa, a mogli by dać coś jeszcze)

Taki już nasz naród ;P

Btw, mogleś użyć opcji "edytuj" bo double posta mozna dopiero po 24 h

Opublikowano

W bfh jest ta grupa minecrafta. Z tymi koszulkami, to sieją postrach. 3x 20 lvl na mnie commando 11.

Ale i tak kilka razy zabiłem ich :D, większość ludzi ucieka z serva jeżeli oni wbija.

OndteAw.png
Opublikowano

W bfh jest ta grupa minecrafta. Z tymi koszulkami, to sieją postrach. 3x 20 lvl na mnie commando 11.

Ale i tak kilka razy zabiłem ich :D, większość ludzi ucieka z serva jeżeli oni wbija.

Na większych lvlach gówno co by zrobili jak wszyscy z teamie biegają xD

@Topic

Wiecie, że sporo ludzi nic nie wiedziało o tych koszulkach. Pewnie ich w weekend nie było bo gdzieś wyjechali, albo po prostu nie wchodzili na BFH

1298138697-U198706.png

Opublikowano

Tak, Googlus ma rację.

Grałem na olbrzymiej ilości serwów gdzie wszyscy byli w tych koszulkach bez wyjątku.

Najczęściej noszą je ci, którzy w ogóle nie mają ubranek za kasę, ale nie tylko...

Opublikowano

no dobra, a czy można jeszcze takowe bluzki nabyć?

Nie. Koszulki z Minecraftem można było zdobyć tylko w poprzedni Weekend.

1298138697-U198706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...