Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 2 Problem z połączeniem Battle Net

nakers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chodzi o to że mam 4 oryginalne nie używane klucze do diablo 2, zainstalowałem diablo na każdym kluczy i mam za każdym razem ten sam błąd , chodzi o to że chcąc wejść na BattleNet na bramce europe, pisze błąd w połączeniu z battlenet. Wszyscy mi mówią że bana mogłem dostać, ale to niemożliwe że na każdy klucz, jeszcze pół roku temu mi działało a teraz nic, próbowałem ip zmieniać, ukrywać i nic. Proszę o jak najszybszą pomoc, daje plusik.

Opublikowano

Sam z ciekawości sprawdziłem połączenie z Battle.Net bo również posiadam DII+LOD i normalnie mi się łączy :O

Może napisz do supportu Blizzarda, podaj tam klucze i zapytaj czy nie są one zbanowane. Tak będzie najlepiej zrobić w Twojej sytuacji. Ja też pisałem do supportu Blizza gdyż zapomnialo mi sie haslo do konta Battle.net na którym miałem swoje gry w cyfrowej wersji. No i wskutek wielokrotnych zlych prob logowania zablokowali logowanie.

Także support działa bardzo szybko i sprawnie. Sprobuj do nich napisac i jestem pewien , ze sprawa sie wyjasni. :)

jqeuR.png