Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z patchami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie dawno robiłem formata wszystkich dysków, a nie dawno zacząłem instalować dodatki, i teraz czas na patche. Pobieram patche, próbuje otworzyć i nic. Wychodzi mi okienko, w którym mam wybrać program jakim otworze ten plik. Próbowałem programem mpq draft, ale po nakierowaniu do wow.exe i patcha wychodzi błąd, że plik mpq "nie pasuje" do wow.exe. Wie może ktoś o co chodzi? Jakiś program, czy coś? (zainstalowałbym przez patchera, ale tam odrazu wszystko zainstaluje. ;<

; d!

Legenda
Opublikowano

Plików *.mpq się nie instaluje.

Patche instaluje z tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/385-wow-tbc-wotlk-download/

Aż do wersji na której chcesz grać, bo na globalu nie chcesz bo patchera nie chcesz bo mówisz, że wszystko się zainstaluje.

Opublikowano

No okej, ale nie ma tam patchów 4.0.1-4.0.6a ; < A z innych stron jak pobrałem te patche, to mam pliki typu wow-update-13287.mpq. :|

Słyszałem, że trzeba te pliki dać do data i odpalić launcher, tak zrobiłem. Ale tak czy siak pobiera od razu 4.2.0..

; d!

Legenda
Opublikowano

Wklejasz te pliki do Daty z patchem 4.0.6 i uruchamiaj za pomocą WoW.exe to się nie będzie patchować, bo Launcher ściąga do najnowszej wersji.

Opublikowano

Zrobiłem repair, wkleiłem plik wow.exe (4.0.6a+patch) i działa normalnie. Temat można zamknąć. : >

Btw, dzięki. ;)

; d!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...