Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Co robić:

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybra??

• AW50F na kolejne 30 dni
    • Chomikowa? G1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema!

Wczoraj zakupiłem sobie aw50f za 640G1 (zniżka z premy) i dostałem za to jeszcze promo na aw50f na 7 dni. W sumie 37dni. :)

Mam do wydania jeszcze 800G1, ale nie wiem co z nimi robić. :unsure:

Kupywać znowu aw50f, czy inną broń (8th slot m82 barrett 60 dni, m202, wa2000 itd., oczywiście gdy będzie na wyprzedaży ;) )?

Dodam, że nie zamierzam dokupywać więcej G1 bo w tym miesiącu ( czyt. ostatnich dwóch tygodniach) kupiłem już 4000G1 ( jak nie więcej)

Moje obecne inventory

inventoryhi.jpg

Edytowane przez rumcajs02
Opublikowano

@Up

Grales wogole z aw50f?

Uwazam ze to super bron, ale skoro mam juz na 37 nie wiem co robic.

Glosujcie dalej :rolleyes:

Opublikowano

Z tego co widzę to masz całkiem niezły zestaw do snajpera. Pewnie lubisz bardzo tą klasę postaci. Wcale się ci nie dziwię, też bardzo przypadła mi do gustu. Ja polecałbym Ci kupić jeszcze raz to AW50F, ale jeżeli nie kupisz to też sięnic pewnie nie stanie, bo przez te 37 dni, może być inna ciekawa promocja i potem możesz żałować, że nie masz kredytów. Przez te 37 dni AW50F na pewno pokaże się w MP i to z pewnością nie raz i wtedy ewentualnie dokupiłbyś AW50F. Wybór zależy wyłącznie od Ciebie :) To jest tylko moje skromne zdanie :)

Daj plusika

:) Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem :) I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ?

garfield.png

Nie lubisz Garfielda ? Nie mamy o czym rozmawiać !

Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,-

Zbieram Plusy ! +

Opublikowano

@Top, jeżeli masz zamiar dokupywać g1 (co wg. mnie jest bardzo głupie) to radzę ci kupić te awp. Skoro i tak będziesz mieć ich więcej, to sb nie żałuj. Nie szkoda Ci kasy na coś czego nie ma ? Zajmij się reklamami xD

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano (edytowane)

@Up

Dodam, że nie zamierzam dokupywać więcej G1 bo w tym miesiącu ( czyt. ostatnich dwóch tygodniach) kupiłem już 4000G1 ( jak nie więcej)

B)

A reklamy juz zrobilem wszystkie ( na innym ip sie nie dalo)

@2Up

Masz racje, jesli chodzi o snajpera to nie zalowalem G1 :rolleyes:

snajperfc.jpg

@Down

m82 berretta?

W warrocku od berretty jest tylko cx4 i dual berretta ( pistolety), snajperka to m82 BARRETT B)

Jest roznica ;)

A ai_aw na 8th slot to moim zdaniem strata g1

Opublikowano (edytowane)

Dobra, dzięki za wszystkie głosy i opinie. Postanowiłem zachomikować g1 na m82 camo :rolleyes:

DO ZAMKNIĘCIA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...