Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Az.pl pytanie..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, ostatnio dostałem na e-mail kilka wiadomosci od az.pl ze za 11 dni wyslą mi rachunek, mam pytanie , podalem prawdziwe dane. Teraz je zmienilem, zmieniłem email i, gddy testowalem czy sie wszystko zmienilo , to bylo ok . Nic z moich danych prawdziwych. I , jest mozliwosc ze przyślą mi to , na moj adres ulicy ?, i prosze powiedziec jak usunąc domene, jakby przysłali, bo rok temu , mialem taki sam wybryk tam , ale przysłali i odmowilem teraz historia sie powtarza, ale wtedy to fartem zalatwilem.

Opublikowano

No to masz problem bo nie doczytałeś warunków umowy ;). Nic nie ma za darmo. Skoro napisali, że wyślą to zmiana danych nic ci nie da, bo oni już wypełnili fakturę do zapłaty i poinformowali o chęci wysłania.

Tak samo promocja hostingu 1&1 NA ROK ZA FREE!! A małym drukiem na dole pisze , ze umowa jest zawierana na 2 lata wiec 1 rok masz za free a drugi placisz normalnie i to niemalo ;).

Wszedzie sa jakieś małe kruczki prawne ^^.

jqeuR.png

Opublikowano

No to masz problem bo nie doczytałeś warunków umowy ;). Nic nie ma za darmo. Skoro napisali, że wyślą to zmiana danych nic ci nie da, bo oni już wypełnili fakturę do zapłaty i poinformowali o chęci wysłania.

Tak samo promocja hostingu 1&1 NA ROK ZA FREE!! A małym drukiem na dole pisze , ze umowa jest zawierana na 2 lata wiec 1 rok masz za free a drugi placisz normalnie i to niemalo ;).

Wszedzie sa jakieś małe kruczki prawne ^^.

Na 1and1 jak dobrze poczytasz w FAQ to pisze że usuną Ci po czternastu dniach jeżeli nie zapłacisz ;)

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Na 1and1 jak dobrze poczytasz w FAQ to pisze że usuną Ci po czternastu dniach jeżeli nie zapłacisz ;)

Kolego ! Drogi kolego! Słusznie zauważyłeś "DOBRZE POCZYTASZ" . Jak widzimy autor tematu w ogóle nie czytał a to już różnica prawda ? Wątpie by część ludzi co polecieli na tę promocję przeczytali FAQ :D. Uwierz mi, takich nie brakuje . Potem można spodziewać się tematów za rok :D w 2012 z pytaniem: DLACZEGO JA MUSZE PLACIC ZA 1&1 !!! ZAL.PL !!! .

jqeuR.png

Opublikowano (edytowane)

@PanZagłady

Napisali ze na fakturze, zmiana tez będzie. Jak zmieniłem już dane.

@PS, i przysłali mi coś takiego na e-mail :

post-372531-0-94489800-1312012530_thumb.png

Edytowane przez SkunTHC
Opublikowano

dostałem pismo z AZ.pl na odwrocie pisze że w celu przedłużeniu umowy muszę wpłacić im kasę z tego druku który dostałem a dokładniej.

"W celu przedłużenia abonamentu na kolejny rok, prosimy o dokonanie wpłaty przelewem online (DotPay), wybierając: (link)

Serdecznie dziękujemy za dotychczasowe zaufanie.

Z życzeniami dalszej, owocnej współpracy

Biuro Obsługi Klienta AZ.pl

[email protected]"

Mój pseudo termin płatności minął 35 dni temu.

myślę że w tym czasie już bym dostał wezwanie do sądu albo co ;)

tak więc spokojnie.

@edit.

oni po prostu dają dane

Opublikowano

No to dobrze, uff;) bo rok temu tez tak miałem, i rodzice powiedzieli że nie zapłacą . Nie zapłacili i mialem spokój a teraz znowu oO.