Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FISH BOT? Łowienie w skałach?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, jako ze mam postać z wybonowanym eq i dość sporym lvlem nie chce jej stracic, dla tego uzywam do tego mojego starego lapka.

Więc, musze zdobyć trochę pereł do ulepszenia mojej stalki oraz szaty mojej dziewuszki:-) problem w tym, ze nie chce mi sie zarabiac caly dzien na komplet pereł :s

Więc odpalam fisz bota... ale ze moj 2gi komp jest super slaby, to nie moge wlogować się do M2 bo mnie wyrzuca- musze wlogować na pustynii/imha obojetnie, nastepnie przsc do m2 i TELEPORTUJAC SIE DO BLISKIJ WODY, podchodze pod krawedz, odpalam fishBot i zaczynam lowic.. problem w tym, ze jak łowie w miejscu gdzie jest duzo mobów moj komp nie daje rady i mnie wywala... i tu moje pytanie- jak łowić w skale? albo czy jest jakie miejsce z mala iloscia moobow albo najlepiej w ogole ??

oaza- przez 200 robaków 0 ryb....

imha- przez 200 robaków 2 pkty wędki

Jestem z chunjoo - nie ma zadnego stawu między skałami :///

POMOCY <33

~i moze ktos zna sposob na obnizenie pożeranej pamięci przez METKA?!?!?!?

Opublikowano (edytowane)
mam postać z wybonowanym eq i dość sporym lvlem nie chce jej stracic, dla tego uzywam do tego mojego starego lapka.

jaka rożnica jest czy grasz na kompie czy na lapku? stego co zrozumiałem łowisz główną postacią najlepiej zrób charta 30 lvl i tym łów bedzie bezpieczniej a jak dostaniesz bana to tylko na tego charta :) a twoje konto bedzie bezpieczne

Edytowane przez TigerV3
Opublikowano

mam 30 lvl specjalnie do tej akcjii :(

Chodzi o to, że nie chce mi sie codziennie zmieniać metina odinstalowywac i na noc instalowac metina z czitami :D

A nie bede głównym grał na metinie z czitami :/

jak łowie na ziemi, to dostaje tlko punkty wędki do h00yka.. czemu ;s ?

poza tym, na slabym lapku lata mi FB a na kompie moge pykać grote :x