Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma pytanko mógłby ktoś dać jak rozpocząć grę ?? tzn w jakie skile dawać i Jaka profesje ?

Wiem ze będę jechał tym wojownikiem 2 mieczami czy jakoś tak :)

Może ktoś Podać Link do Poradnika ? z góry dziękuje +/- polecą kto woli :)

2vtoz2w.jpg

Opublikowano (edytowane)

Wez warriora, o ile nie spierdolisz sprawy az tak (tzn. zebys chociaz skill z GM, Transa i Compa podbil odpowiednio) to bez stuffu bedziesz bil innych

Ale dobra, lap poradnik

Wbij 180lvl, ukoncz lvling, lec solo na rh, wydrop sobie mith gs 72, extenduj go na 80/14, wydrop eofa +8, bofy +7 i mithy, przy odrobinie szczescia wyrobisz sie do nastepnych wakacji

Bij wszystko co sie rusza, az sie ruszac przestanie, po odpaleniu buffow nie musisz zwracac uwagi na hp dopoki nie bije cie 2-20 ludzi

Edytowane przez wild wild wild
Opublikowano

Wez warriora, o ile nie spierdolisz sprawy az tak (tzn. zebys chociaz skill z GM, Transa i Compa podbil odpowiednio) to bez stuffu bedziesz bil innych

Ale dobra, lap poradnik

Wbij 180lvl, ukoncz lvling, lec solo na rh, wydrop sobie mith gs 72, extenduj go na 80/14, wydrop eofa +8, bofy +7 i mithy, przy odrobinie szczescia wyrobisz sie do nastepnych wakacji

Bij wszystko co sie rusza, az sie ruszac przestanie, po odpaleniu buffow nie musisz zwracac uwagi na hp dopoki nie bije cie 2-20 ludzi

też zaczynam przygode z Cabalem ale twój poradnik nic nie daje... napisz po ludzku... a nie po języku Pro Player

Sygnaturka...kiedys tu bedzie...

:D

Opublikowano (edytowane)

to ja sie bardziej chyba bardziej przydam :)

1.bierz warriora poradnik

razor130

+ sie nalezy

Edytowane przez razor130
Opublikowano

@Up wiesz że to jest reklama innego forum?? Za to jest ban. Raport.

Co do tematu,

Wiem ze będę jechał tym wojownikiem 2 mieczami czy jakoś tak
Spoko, ale ten wojownik z 2 mieczami nazywa się , Blader. Ta postać jest dość trudna na początek ale możesz spróbować. Skillowanie hmm - w każdy skil dodajesz 9 pkt wtedy najszybciej odpalają się skile. Warrior to najlepsza postać na start, posiada dużo defa i ataku. Warrior to ta postać która ma, jeden dwuręczny miecz.

Kappa.

Opublikowano

@up: " Blader. Ta postać jest dość trudna na początek"

z tym pozwole sie nie zgodzic

wg. mnie to jest najlatwiejsza postac na poczatek i pewnie przez wielu tak oceniana

latwa i przyjemna gra, jak cos sie pomylisz to nie robi wiekszego problemu w przeciwienstwie jak u warka, niektorzy czytaja poradniki jak zaczynaja grac, poniej juz nie bo mysla ze wiedza wszystko, kupia byle jakie skille i tak graja

u WA to problem bo niektore skille maja bardzo maly stosunek dmg do czasu ataku, a u BL to mozesz ze wszystkimi skillami jechac

@ to tylko moje zdanie, autorowi tematu polecam jak najbardziej bladera

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...