Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wlaczeniem gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam maly problem. Wlaczam gre jest animacja nexona nastepnie anmiacja Combat Arms wszystko ladnie sie laduje nastepnie gdy skaczy sie ladowanie ( ,,żołnierz'' dochodzi do konca ekranu w prawo'' Wyskakuje mi blad ( ScreenShot )

Gdy klikne OK to gra sie zamyka. Dodam ze wczoraj wieczoem bylo wszystko ok. Rano chce wejc na CA i mi ten blad wyskoczyl. Prosze was o pomoc z gory dzieki :)

post-147684-0-88196300-1311881075_thumb.png

Opublikowano

Mi sie wydaje, ze wina lezy po stronie nexona i to samo przejdzie.Sprobuj sie zalogowac jak bedzie mniej ludzi...

Opublikowano

jesli nie pomógł reinstal sprawdz czy masz wszystko ok z internetem jestli wszystko bedzie ok To se chyba nie zagrasz a Moze nie masz zainstalowanych składnikow zeby moc grac w Ca Sprawdz czy posiadasz wszystko

minecraft-creeper-wallpaper-1.jpg
Opublikowano

Net ci się rozłańcza.

Jaki ty masz ten internet ??/

Opublikowano

reinstal niepomogl wiec sciagn zainstalowalem gre od nowa i ciagle wyskakuje mi ten blad na pozostalych 2 kompach wszystko jest ok. Prosze was o pomoc co do neta to firma Solarme z modemem wifi ( dodam ze przez pol roku gra dobrzze chodzila dopiero od 2 dni mam problem :/ ) Prosze was o pomoc!

Opublikowano

No kurde nie wiem duży ping czy co ?

Spróbuj wieczorem,może ruszy ...

Miałem podobnie poczekałem 1 dzień i latało wszystko :D

Opublikowano

Spróbuj.

Może się uda.

Sposobem ostatnim Omka co podał na Xp.

Na 7 nie wiem jaki jest...

Ale spróbuj i daj znać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...