Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błędy w syserr wyłączające game

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z padającym game. Dziwi mnie, że ono pada zawsze w tych samych godzinach, jednak mam w syserr jeszcze jakieś błędy. Jak coś mam zmienione w game na 127.0.0.1. Oto lista moich błędów:

To jest ukryta treść, proszę

Te błędy powodują czarny ekran podczas logowania, po czym trzeba wyłączyć metka na procesach. Może nie zdarza to się często, ale to problem. Zauważyłem, że game pada zawsze 2 razy między godzina 9, a 13 w syserr.

Jeszcze jedno pytanie brzmi, jak usunąć ten error?

To jest ukryta treść, proszę

- Pojawia się po włączeniu serwa. Na plikach 2011 go nie ma, ale one mają zbugowany exp.

Tak więc bardzo proszę o pomoc, wy pytajcie mnie ja pomagam wam i na odwrót :)

Opublikowano

Nie będę zmieniał game jak gra 1500 osób, nie wiesz co po takims czyms się dzieje. Juz wiem jak się edytuje expa na game 2089, jednak ono ma duzo bugów, ale powinienem je naprawic i wtedy zobaczymy co i jak.

Mentor
Opublikowano

Miałes 1 miech na zmienienie game i do tej pory tego nie zrobiłęs wiec liczysz na to że sie samo naprawi? n/c

Co z tego ze gra tyle osób to wina game poprostu zmien na inne i tyle tez to miałem

Opublikowano

No bo zrobiłem pewien myk, ze zadziej pada. Poza tym jak chce nowe game to pierw je przetestuje i ustawie expa jak na starym. to chyba wydaje się oczywiste.

Mentor
Opublikowano

No bo zrobiłem pewien myk, ze zadziej pada. Poza tym jak chce nowe game to pierw je przetestuje i ustawie expa jak na starym. to chyba wydaje się oczywiste.

A hmm zbugowany exp na plikach 2k11 nie ma , mialem na srv to normlanie było

Chyba ze tobie chodzi o coś innego

Zgaduje ze masz game v4 wiec zmien sobie na 2k11 jesli jakos go "przerobisz" bo stabilniejszy i lepszy ;P

Opublikowano

że tak powiem gówno prawda z tym 2k11 ;s tylko hackshield przydatny tak to nic wartościowego ;s Pawemol13 pobierz sobie z epvp game v4.1 i zobacz go czy będzie działać i nie będzie padać :)

Opublikowano

No te game 2011 to ma same bugi. Normalny gracz nawet do gm nie może napisać. Na epvp jest wiele bugfixów, może będzie dobrze. Zbugowany exp w tym sensie, że od 100 lvla exp jest 21000000, a na niektórych poziomach 0 albo 200 itd.

@UP A dasz linka? Szukałem i znaleźć nie umię :(