Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

POstanowiłem pograć w tę gierkę bo wydaje się fajna :) Wszyscy polecają maga i dużo osób nim gra więc to znaczy żę będzie miał dużo dobrych itemów ale nie o to mi chodzi, chce się dowiedzieć jaką wybrać trzecią i drugą postać zależy mi na tym żeby moja postać byłą kosą do expa.Chciałbym się zapytać również o skile jeśli polecicie mi dalszy rozwój postaci chciałbym żebyście napisali mi nazwy skilli których nie może zabraknąć w moim arsenale :).I trzecia ostatnia sprawa to polecenie jakiegoś serwera (nie wiem ile ich jest) gdzie jest dużo itemów które można kupić (zbroje,miecze itp.) i żeby na serwerze było dużo polaków ale też żeby nie był ciągle przepełniony i bez żadnego wolnego spota

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Jaką postacią będziesz grał to zależy już od ciebie, jeżeli chcesz być koksem i przyjmować wszystko na klatę, weź rycka, jak chcesz aby fajnie się zabijało i w miarę szybko, to weż jakiegoś DPS'a np. łotra. Mobek pada na 2 skille - mag. Buffek? - priest, druid. Ataki z dystansu - zwiadowca. Wojownik to takie pomieszane coś z łotrem i rycerzem.

Jak chcesz wybrać klasę to wbij tutaj:

To jest ukryta treść, proszę

Popatrz sobie elitarne umiejętności i wybierz sobie jakąś klase pasującą do twojej.

Ja gram obecnie na Saoraid, i powiem, że nawet jest sporo ludzi, raczej tu na spotach nikt nie siedzi bo każdy expi z questów, no chyba, że chce sobie daily questy zrobić.

Jest jeszcze jeden Polski serwer Cath niewiem jaka jest na nim sytuacja z graczami bo jeszcze tam nie grałem :)

1375207970-U250359.png

Opublikowano (edytowane)

A nie ma może polskiej strony?

@edit

Aha cyzli to znaczy ze wogole sie tam nie expi?A jeżeli tak to jaka postać jest najlepsza do pvp oprócz łucznika?

Edytowane przez skubi025

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Oprócz zwiadowcy*

do pvp każda postać jest dobra " nie liczy się postać ale eq na niej " więc graj chłopie, graj a na pewno magiem sporo osiągniesz.

Kiedyś grałem kombinacją mag/kapłan i DMG już w pierwszych dniach grania jest dość duże. Mag to typowy Nuke.

Opublikowano

A co to takiego jest "Nuke"?I jeszcze jedno pytanie czy jak bd gral magiem i wezme na druga postac np. rycerza to bd mógł nosić jego zbroje ?

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Będziesz mógł nosić jego zbroje ale będzie to tylko efekt wizualny ponieważ mag ma zablokowane zbroje płytowe. Co do tego kim grać - Polecam Ci elfa Mag/Druid, jest to połączenie idealne pod expa, na 3 klasę możesz wiziąść Łotra wtedy będzie zarąbiście na przykład Mag/Druid dobry do expa, Mag/Łotr to dobry DPS (obrażenia na sekundę) a Łotr/Druid będzie uniwersalny do expa i pvp. Po za tym nie znudzi Ci się gra po nie dość że postacie magiczne i fizyczne to jeszcze dystansowe i takie które atakują z bliska. W skrócie nie powinno być nudno.

Opublikowano (edytowane)

ja grałem wszystkimi postaciami i najlepiej mi się gra r/w mag ci się znudzi z powodu drogiego eq i statów

Edytowane przez KacperTom
Opublikowano

A nie ma może polskiej strony?

@edit

Aha cyzli to znaczy ze wogole sie tam nie expi?A jeżeli tak to jaka postać jest najlepsza do pvp oprócz łucznika?

Polską stronę masz tutaj :

To jest ukryta treść, proszę

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Mag to droga postać?

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +