Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strata wszystkiego za NX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc gram w Combat Armsa ok.8 miesięcy Kupiłem sobie kiedyś M4a1 CQB na perma . Niedawno kupiłem sobie :Speca na 30 dni ;MedKidy na 30 dni ;slot B na 30 dni i FlameTowera(Palnik) na 30 dni.

Pod czas gry wywaliło mnie z Combata wchodzę na konto wyskakuje jakiś napis wchodze na konto a tu niema Ani znaczka klanowego (jestem liderem clanu) ani speca nic wszystko to co bylo za nx przepadło ., myślałem że to jakiś lag od 3 godzin niemam nic na koncie Prosze o niezwłoczną odpowiedz

z Góry dziekuje

W tej sprawie SS mam do wszystkiego

Opublikowano (edytowane)

ewidentnie musiał ci się ktoś na konto włamać, bo bardzo wątpie w to, że jakiś bug by był i ci wyzerował zakup.

kiedyś na forum ktoś mówił, że na stronie Nexona jest coś takiego, że tak nazwe karta zakupów. tzn. widać kto co i kiedy kupował za nx.

być może jak będziesz miał dowód odzyskasz skradzione rzeczy. pisz do supportu w takich sprawach.

> zły dział.

@to mów, że przy ładowaniu plików do serwerów, a nie przy wchodzeniu na konto ..

zapewne bug, tym bardziej skontaktuj sięz supportem.

Edytowane przez Marock
Opublikowano

Pokierował by mi ktoś jak to zrobić ??

czemu na stronie combata jak biore support wyskakuje mi Here we are! Please leave your inquiries here for us to answer.??? Proszę o pomoc

Marrok masz może skype albo ts pomógłbyś mi to jakoś zrobić slownie tak bedzie latwiej chyba napewno się odwdzięcze

a który dział mam wybrać w supporcie??

Opublikowano

Ja pierdole w chuj się dowiedziałem.

Pisz Kurwa na stronie głownej w dziale CA , a nie w poradniki.

Chyba poradnik coś oznacza on ci pomaga , a nie trza jemu pomóc :D

Do chuja jasnego !!

PS.Co do cb , włamanie masz , albo ban z tego widać bo nic nie ma tak napisałeś taki żółte w twoim profilu zamiast nazwy i rezty razem z ranga tak ??

To ban , nie masz szans na odzyskanie , chociaż........ Napisz do supportu kolo.

Spółczuje.

A i niech ktoś to przeniesie do Głównego.

Opublikowano

ale mi nie przy logowaniu tylko ja juz mi sie zaczely te pliki ladować do serverow w tedy mi coś wyskoczylo

Tak jest zawsze jak ktoś wejdzie na konto w trakcie gry,..!!!

2 komunikat co napisałeś świadczy że dostałeś bana...Nie warto pisać do suportu bo nic to nie da!

Opublikowano

ktoś ci na konto wszedł bo ci na pewno wyskoczyło conecting to serwer end (cos takiego pierwszy komunikat) 2 że ktoś jest zalogowany na twoim koncie i zostanie wywalony ( wiem bo jak kumpel u mnie na koncie gra to nie raz tak mamy ) i ktoś ci usunął wszystkie itemy nacisną discard (czy coś takiego) napisz do supportu i powiedz że ktoś włamał się Tb na konto i usunął itemki może oddadzą

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Oddadzą oO..

A ma jakiś dowód że mu się ktoś do chu** włamał ??Chyba że zrobił ss gdy mu błąd wyskoczył to jeszcze małe szanse są ale małe.!

Jak nie masz ss to nawet nie pisz..

Opublikowano

a przecież logi mogą sprawdzić ... i wyślij im najlepiej wszystkie dane do zmiany hasła i zmień je ... :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

W tym problem może być.

Koleś musisz pamiętać wszystko co robiłeś przy rejestracji.

Najlepiej jak podałeś prawdziwe dane wtedy bd łatwo.

Sprubój napisać że maiłeś włamanie, proszisz o zmiane hasła , .... i co ci znikło.

Daj mi na Pw nazwe twoją w Ca.

To sprawdze czy masz bana.

PS.Jest mała szansa że nexon pomoże.