Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z włączaniem w WR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam problem z WarRockiem przez który nie mogę powrócić do gry. Dwa lata temu po miesięcznej przerwie postanowiłem znów ściągnąć WR, wszystko było OK do czasu włączenia gry. Po załadowaniu się HS tylko na 30 sekund włączył się WarRock po czym albo się wyłączył, albo zrestartował mi się komputer. Po przeczyszczeniu kompa (myślałem że pomoże) WarRock włączył mi się bez problemu. Zalogowałem się jednak po minucie znów mnie wywaliło. Teraz tak samo, jak wszystko dobrze pójdzie to nawet mogę wejść do rooma, ale podczas ładowania mapki gra wywala. Zdziwiło mnie to ponieważ wymagania się nie zmieniły, mój komp także się nie zmienił więc wszystko powinno działać tak jak przedtem. Proszę o pomoc, oto moje informacje o kompie.

- AMD Athlon 1,47 GHz

- 256 MB RAM

- NVIDIA GeForce FX 5200

Mój komp jest stary jednak dziwi mnie, że bez problemu chodzi mi np. PES 2010. Tak jak pisałem kilka lat temu WR działał mi na tym kompie bez problemu (czasem były laggi). Jakby co zrobiłem już 3 reinstale + czyściłem komp jeszcze raz, ale to nic nie dało. Proszę bardzo o pomoc.

Edytowane przez ziomek024c
7330.png

Opublikowano

Jak nie grasz na żadnych wspomagaczach typu: Hacki,Boty,Mody/Skrypty to:

-Spróbuj wyłączyć na czas grania wszystkie niepotrzebne rzeczy tj: GG, Skype, przeglądarki etc.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...