Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie mam pojęcia co się stało , lecz zepsuły mi sie WSZYSTKIE ikony w Windowsie.

Zapodam Kilka Screen-shot `ów

Mój odnośnik

Mój odnośnik

Mój odnośnik

Sposób z usunięciem pliku "iconCache.db" nie działa , ponieważ tego pliku nie mam nie wiadomo dlaczego. :)

Z góry dzięki.

System Widnows 7 Ultimate

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Opublikowano
Ups... Tu nie ma nic do oglądania. Albo nie masz dostępu do zdjęć, albo pod tym adresem internetowym po prostu nie ma żadnych zdjęć. Skontaktuj się bezpośrednio z właścicielem albumu, aby uzyskać dostęp.

Jaja sobie robisz?

1377774857-U369478.png

Opublikowano (edytowane)

sorki nie ten link :D juz dam nowe

Jakoś ich nie widać, 5 minut uploadujesz 3 screeny?

Aby odświeżyć i przywrócić pamięć cache ikon, przejdź do następującego folderu:

C: \ Users \ \ AppData \ Local \

Aby zobaczyć go w ukrytym folderze Dane aplikacji, przejdź do Organizuj -> Opcje folderów i wyszukiwania -> zakładka Widok i zaznacz Pokaż ukryte pliki, foldery i dyski, i usuń zaznaczenie opcji Ukryj chronione pliki systemu operacyjnego (zalecane).

Wewnątrz folderu, należy usunąć plik IconCache.db. Utwórz nowy plik o nazwie IconCache.db i ustaw atrybut: tylko do odczytu w oknie Properties (jeśli plik nie jest tylko do odczytu, bufor nie zostaną zresetowane). Następnie uruchom ponownie komputer. Usuń atrybut tylko do odczytu pliku IconCache.db i cache ikon zostanie odświeżony.

Nie wiem czy zadziała :|

Edytowane przez BabyBuns!

1377774857-U369478.png

Opublikowano

No to go utwórz. Masz wyżej napisane bardzo dokładnie jak go zrobić.

Tu masz:

Utwórz nowy plik o nazwie IconCache.db i ustaw atrybut: tylko do odczytu w oknie Properties (jeśli plik nie jest tylko do odczytu, bufor nie zostaną zresetowane). Następnie uruchom ponownie komputer. Usuń atrybut tylko do odczytu pliku IconCache.db i cache ikon zostanie odświeżony.

1339163822-U301909.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...