Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga]Głównie glinka, oraz pewna sprawa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

chciałbym złożyć skargę na bardzo wątpliwego moderatora o nicku "glinka333". Pewien czas temu na forum zostały udostępnione moje pliki serverowe, które zostały mi w bardzo chamski sposób skradzione. Byłem pewny, że po wysłaniu raporta pliki zostaną całkowicie usunięte z forum, a autor tematu otrzyma ostrzeżenie. Jednak było inaczej. Pliki nie zostały usunięte, a user, który wrzucił naszą ciężką prace został nagrodzony w postaci zdjęcia ostrzeżeń... Byłem zszokowany. Na dodatek, glinka ładnie go pochwalił, a sprzeciwiających się temu warnował... Przykładem jest daronian. Napisał on następujący post:

Widzicie... tak to jest jak słuchacie osób, które nie mają pojęcia o tych plikach. Poza tym są one już bezwartościowe - nawet questy są na nich niedokończone.

Nowa i odmieniona AlceriA będzie zupełnie innym serwerem gdzie znajdziecie zupełnie coś innego.

Pliki według mnie nikomu się nie przydadzą, bo jest pełno bugów, których nie ma teraz na nowszych naszych plikach.

Po tej wypowiedzi dostał 5% ostrzeżeń. Za co? Tego nie wiem, bo glinka jedynie potrafił edytować post i wsunąć tam tekst

///Ojjjj 5% xD

Potem zaczął edytować inne posty userów co dla mnie jest nadużywaniem praw moderatora...

Odsyłam do tematu i mam nadzieję, że coś z tym zrobicie.

To jest ukryta treść, proszę

PS: Przepraszam za składnie i powtórzenia - pisane dość na szybko.

Merkon Ty mi tu nie płacz. Pisz Sobie skargi ,ale raczej nic Ci to nie da.
Naprawdę nie rozumiem jak moderator może tak się zachowywać...

1377531174-U173186.png

Opublikowano
Ale Ty jesteś zjebany co ci daje że dasz mi dzinnie limit - ??:D

Słowa glinki z mojego profilu.

To jest moderator a ja zwykłym userem, w związku z tym nic mu nie będzie. Zwykły user w takim wypadku dostał by bana na parę dni + %%.

@Top

Tutaj może dostanie lekki "ochrzan" nic więcej.

; )

Opublikowano

@up

Taki właśnie jest, wulgarny i nie dbający o userów.

Tutaj może dostanie lekki "ochrzan" nic więcej.
Oby nie. O ile znam Mounta to powinien cos z tym zrobić.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Sprawa daroniana jest kiepska. Ta osoba jest wulgarna i niestosowna do zachowania. glinka jak widać jest wredny i się dopierdoli wszystkiego jak ja kiedyś.

Jednak upomnialem glinke o tej sprawie.

Sprawa Merkona została wyjaśniona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...