Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jakie polecacie runy zeby pasowaly na kazda postac? Tzn mam teraz runy pod akali zeby miala duzego pasywa . Pod damage,regenreacja hp. Zaczolem grac katariną i nie wiem jakie runy pod nia kupic oprocz ap. Ogolnie to co chwile gram inna postacia jakie polecacie runy takie zzeby pasowaly na kazda postac.

P.S PRZEPRASZAM ZA PISOWNIE PISZE Z ANGIELSKIEJ KLAWY .

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Jest kilka postaci, dps, carry itp jedni mają mane drudzy wytrzymałość. Ogólnie nie da się zeby pasowaly do wszystkich. Mogą do 2/3

35205.jpg

76561198021825231.png

GIVE ME SOME +

Opublikowano

quinty na HP na pewno są uniwersalne bo użyjesz jej przy każdej postaci i chyba tyle

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

mają inne wartości np. runy dajmy na to żółte z ap, dają mniej ap niż te niebieskie

różnią się wartościami i tym co niektóre dają bo żadna runa nie daje regeneracji energii oprócz niebieskich

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano (edytowane)

Uniwersalne:

DPS/AD offtank: MARK+QUINT arm pene, SEAL armor, GLYPH magic resist. (flat)

AP/mage: MARKS magic pene Quint: FLAT ap, glyph: AP per LVL, seal: Mana regen.

Jeszcze można skompletować zestaw na jungle. Ja polecam marki attack speed quint na co chcemy, seale na armor, a glyphy na attack speed bądź co chcemy.

Lub np. na jaxa. seale pod dodge i attack speed quint+marki

Na Tanka nie mam run, można do seali+glyphów dać quinty na armor np. (Imo lepsze AP bo większość "tru" tanków to AP/Magic dmg.

no i marki pod magic pen.

Jak grasz dużo np. tryndą to teraz się chyba opłaca składać crit chance runy. (kiedyś crit dmg i zostałem z całym zestawem prawie bezużytecznym ><, a to najdroższe runy ;P)

@up. 7 lvl cicho.... Od kiedy NIEBIESKIE GLYPHY dają REGENERACJE ENERGI ?

Od czasu jak to...

800px-F1_yellow_flag.svg.png

Jest niebieski chyba :P

Edytowane przez michiix

DAJ

delete.png

Opublikowano

jeżeli masz zamiar flamować to przestań, a jeżeli gówno wiesz co dają runy - nie wypowiadaj się

35205.jpg

33071.png