Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LvlUp'Y ;D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie, ale robiłem kiedyś sobie zdjęcia na klozecie... a potem moje mama sprawdzała mi telefon i ups...

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

kbot + podwajacz ;) ale dużo energii wyklikalem bo gram na tym koncie non stop ;) a wybocone przez 2 miesiace :) i jesli chodzi o energie to drugie tyle juz w kociolek poszlo ;P

Opublikowano

fs vega + złotko + letnie skrzyneczki pewnie z 7-14 dni grając 24h

ostatnio na letnich skrzyneczkach skrzyneczkach na VE leciala energia prawie co minute, patrząc na to że kbot lepiej zbiera to pewnie do minuty dojdziesz(oczywiście nie zawsze, zdarza się że rzadziej wpada)

24h * 60min = 1440min daje nam +/- 1200 skrzyneczek dziennie (daje 240 skrzyneczek poślizgu, ale oczywiście jednego dnia może być więcej drugiego mniej-- Statystycznie rzecz biorąc)

97853781.png

Uploaded with ImageShack.us

Ogólnie można 1200EE zrobić dziennie i to lekko ja przez 2h miałem prawie 150 :P

31019.png

18706.png

Targii.gif <<<<<<<<<<MUZYKA

Opublikowano

Pffff włącz sobie na 4 tygodnie bota + podwajacz, o wiele więcej zarobisz.! Ja mam prawie tyle ale sie nie chwale :P Tylko kiedyś mialem więcej gg .

Nie KlikajTEGO!!!

Chyba zbieram plusy taki ten guzik "+".

Opublikowano

nooo jaa kiedys jak nowe meu dali zostawilem gre na pol roku ponad , wrucilem i dali szajs co teraz 90% wyposazenia xD i znowu przestalem , i znowu gram xD kultowa gra i tyle :D

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

zbiór 1 na nowo otwarty ....