Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybki Tucik jak zrobić non FA dla niekumatych. Na wstępie jeśli ktoś niewie po co to: FA podczas hackowania przeszkadza, ponieważ gdy walimy na DEMie, potwory niedostają DMGa z FA, szczególnie jest to uciążliwe na 3 jobie gdy musimy dodać w końcu punkty w tego dobrego na legicie skilla :P A więc zaczynamy ;D

Potrzebny nam... HaRepacker oO

1.Otwieramy HaRepackera i Skill.wz

2.Rozwijamy drzewko z 110 a następnie plusikujemy skill :D

3.Otwieramy 1100002 a następnie level

4.Znajdujemy lvl naszego FA (domyślnie max to 30 jakby ktoś niewiedział >.>)

5.Klikamy na prop aby było podświetlone, dajemy change propety a następnie zmieniamy content na 0 :D

6.Zapisujemy byle nie w katalogu mapla bo sie zwiesi i wklejamy i gotowe (niebawie sie w fłancuski bo znowu pomyle podstawy xD) ;)

Mi osobiście tylko raz użyło FA w ciągu 15 minut niewiem dlaczego ale i tak to dla mnie sukces xD.

Poradnik zrobiony przezemnie (pewnie ktoś już na to wpadł ale lepiej samemu coś odkryć co było niż nieodkryć niczego) ale chyba nawet małpa jakby miała troche czasu to by to zrobiła ;).

Potem może screeny wrzuce ale chyba jest to na tyle łatwe że niebęde musiał :P.

Opublikowano

pobierz net framework 3.5

microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en

Smrodziek zrozum

dzial o ms jest chyba jedynym ktory sie cos rozwija ponieewaz ludzie sami cos zaczynaja robic a inni nie daja im gotowcow

Opublikowano

Potrzebny Net Framework?? Google for it :)

@edit Widzę, że właśnie Athis podał linka :P I w zupełnością się zgadzam z Athisem w kwestii gotowców :P

Pozdrawiam :D

tomek95pl.gif
Opublikowano

to sie robi prawie tak samo jak dem w slashblascie tlyko ze nie range zmieniamy tylko level w fast attacku masz tam numer skilla... to nie jest takie trudne...

Opublikowano

ech ale problem.. wystarczy wymaxowac oba mastery + boostery :) i robisz przy okazji hybrydowego warka i nie epotrzebujesz sie bawic z FA

~.^

Opublikowano

A wiesz że taki Crus to gówno? Crusa nigdy nierobi się hybrydowego bo po co? A FA się przydaje i to bardzo >.> No chyba że zrobiłeś pod axe to potem warto przerobić toto na hybrida bo brandish na 4 jobie ma większy dmg ze sworda.

Opublikowano

no racja, jak pisalem tamten post mialem na mysli glownie spearmana, bo on i tak nie uzywa FA po 70 lv.... crus i wk jednak potrzebuja fa.....

~.^

Opublikowano

Czyli ci Jednak Chodzi :D

Ja wpisałem 1

a to naprawde trudno sie domyslic ze jesli ktos chce cisnac ciągle to wpisuje 99 w proop ;]

@question a mam takie pytanie czy da sie zrobic 99 shota dla sina albo bowmana byle bo nie był to CS(ze tylko ty to widzisz)

50 Postów [-]

100 Postów [-]

150 Postów [-]

200 Postów [-]

250 Postów [-]

300 Postów [-]

Disconnect....

Zamienie 74dk Ems z Eq itd za 74+ Innej Profesji Równiez EMS.

GG:164131 PW