Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wstyd, nieśmiałość

Matarix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich może wy znacie odpowiedz na mój

problem od kilku lat już z tym walczę ale nic nie działa

Ja się siebie poprostu wstydzę... nie wiem czemu :(

również boje się odzywać do dziewczyn jestem

nieśmiały i tak od pierwszej klasy podstawowej

nigdy nie miałem koleżanki z którą mógłbym

chociaż pogadać do dziś jak widzę jakąś

dziewczynę z klasy że przechodzi

odrazu kieruje swój wzrok w drugą stronę

lub poprostu udaje że jej nie widzę

naprawdę nie wiem oco chodzi nie potrafię

nawet oco mi tak naprawdę chodzi :/

może ktoś z was mi pomoże napewno

ktoś z was miał kiedyś podobny problem

Liczę na waszą pomoc

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

I co z tego? Ja praktycznie nie rozmawiam z dziewczynami chyba, że mnie zaczepią. Szczerze mówiąc mam wyjebane, bo wole no-lifeić w cs'a. ;v

Opublikowano

A na chuj

Napisałeś to jak wiersz

Bo ja tutaj

Rymów nie widzę

Bo może

lubi kurwa

pisać

nierymujące

się

wiersze ?

@Top

No to jak będziesz widział jakąś dziewczyne to zmiast patrzeć na drzewa przełam sie i popatrz na nią, i po problemie ; )

Zrób tak ze wszystkim

Opublikowano

Zagadaj normalne np porozmawiaj o jej ulubionych rzeczach czego słucha czy coś. Jak nie pomoże to

http://www.mpcforum.pl/topic/410618-pytaniemasturbacja-czy-to-nieuniknione/

Opublikowano

skoro nie możesz patrzeć na dziewczyny... to jesteś homoseksualistą ... proste ...

@down

na pedalskie ścierwo nie ma usprawiedliwienia.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Niewykluczone ale może nie ma jaj. Fajnie jest od czasu do czasu pogadać z jakąś dziewczyną fakt. Ale wiesz może on po prostu nie chce zostać upokorzony czy coś :mellow:

Opublikowano

Właśnie to każdy chłopak się boi upokorzenie to jest najgorsze jakie może być może tego się boisz ale każdy chłopak się boi zagadać do dziewczyny nawet ja i upy chłopaki :mellow: :mellow:

Opublikowano

Kurvat nie wiem ale w tych czasach facieci boją się zagadać do dziewczyn! Ja piernicze co się na tym świecie rob. <_< Boją się zagadać a potem wychodzi taki luntek 17 xD

Opublikowano

@up aha to dla ciebie też mniej :D nie wiedziałem

@down no teraz to są same plastiki wybredne zdziry i tyle że aż się się nie chce wogule zagać

Opublikowano

Najczęściej to teraz jest coś takiego.

bffeced15bdfd700d6c74ae9ef3e0dad.jpg

No ok znam parę normalnych ale teraz taka "normalna" niedługo będzie na wagę złota. Teraz to już jest pojebstwo równe

Opublikowano

@up

Zgadzam się. Teraz nawet nie wiesz z kim gadasz bo 3/4 ma tyle tapety na twarzy, że nie rozpoznajesz.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Dokładnie bo teraz to maktojebstwo się szerzy że ja pierdole. Na obozie była taka zasrana emo "heloł kiti" Na zieloną noc ujebaliśmy jej włosy keczupem i musztardą zmieszaną z miodem. Coś takiego powinno się exorcyzmować ;)

Opublikowano

Spotykaj się częściej ze znajomymi (z dziewczynami tez) i staraj się dużo mówić i dobrze bawić. Wtedy może będziesz ''odważniejszy'' i nie bedziesz sie bal zagadac do dziewczny.

;)

Opublikowano

Jak zagadasz i twoi kumple zaczną sie śmiać to utrzyj takiemu nosa, tak jak ja zrobiłem...

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Wielu facetów ma z tym problem i niestety długo z tym się walczy to prawda ...

Najszczególniej gdy dziewczyny wokół potrafią być "sukami" , i po prostu nie można do nich słowem się odezwać co potem dołuję jednego z nas .

Wiesz pomysł z lustrem to nawet dobry pomysł - Zobacz jak najlepiej wyglądasz , porób różne miny byś wiedział jak możesz ją "zyskać" ..

Jest wiele sposobów naprawdę , lecz na przełamanie się po prostu trzeba mieć jaja i nikt w tym niestety nie może Ci pomóc , wiem to z własnego doświadczenia .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

to nie ma byc pocisk ani nic, ale mozesz sprobowac wizyty u psychologa , jak masz taki głeboki problem jak opisałes na pewno dobry specjalsita pomoże ;0

"Łatwiej zakochać się, nie kochając, niż odkochać, kiedy się kocha."

— François de La Rochefoucauld

Opublikowano

Hehe, nieśmiały jesteś mówisz.

Pewnie masz jakieś kompleksy itp

Sądzisz że wszystkie dziewczyny to zdziry bo może na taką wygląda.

Skoro tak to pozostaje ci tylko renia rączkowska z która pewnie się zajebiście znasz :D

Rada odemnie zacznij chodzić na zabawy ale do takich żeby ci muzyka pasowała (bo chyba lubisz jakiś rodzaj muzyki?) potem się zaprawiasz 1-2 piwkami żeby nie myśleć. Najlepiej idź z kolegami w towarzystwie poczujesz się pewniej. Jak zobaczysz jakąś dziewczynę to podbij przedstaw się i zapytaj czemu tu siedzi (tylko i wyłącznie jak siedzi sama na loży itp) i później jak mówiłem w stanie wskazującym na spożycie nie myslisz za bardzo co powiedzieć tylko nawijasz. Od tego zacznij, ale zeby nie bylo ze cale zycie na bombie będziesz chodził żeby na dziewczyne normalnie spojrzeć.

Weteran
Opublikowano

Jedziesz w nią ciętą ripostą..mialem, mam i będe miał to samo co ty ;D

Normalnie smsem, albo co na gg, ale w realu to wymiękam..trace swoją ciętą ripostę i nie wiem co powiedzieć ;/

1329036830-U154499.png
Specjalista
Opublikowano

Jak jestes w odpowiednim wieku polecam Ci kilka piwek i od razu masz odwage wiem bi sie przekonalem na wlasnej skorze.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

@topic

Zapewne jest to spowodowane tym ze "zamknąłeś" się we własnym świecie, za dużo przesiadujesz samotnie przy komputerze, odzwyczaiłeś się od obcych ludzi i to jest właśnie przyczyną twojego problemu. Podnieś swoją samoocenę, nie myśl o swoich porażkach z przeszłości, kontaktuj się z ludźmi "z zewnątrz" na początek choćby z młodymi kasjerkami ze sklepu podczas zakupów.

everythingfou - sprawdź to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...