Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem diablo 2+lod

Super Sako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam windowsa 7 64b orginalne diablo 2 dodatek lod pobrany ze strony battle.net poniewaz zgubilem plytkę

gdy odpalam gre wyskakuje mi czarny ekran wciskam Esc wychodzi z gry i pokazuje sie blad "unhandled exception access violation" cos takiego i jakies cyfry

o co moze chodzic probowalem w zgodnosci systemu wykozystalem wszystkie opcje i nic!

21223389.jpg
Opublikowano

Upewnij się, że posiadasz zainstalowaną najnowszą poprawkę do gry .

Następnie dokonaj defragmentacji dysku twardego oraz sprawdź, czy posiadasz aktualne wersje sterowników do karty graficznej, dźwiekowej oraz DirectX. (defragmentacja nieobowiązkowa).

Przed uruchomieniem gry nalezy wyłączyć wszystkie działające w tle aplikacje np. antywirus, antydialer.

Możliwe, ze instalacja nie przebiegła poprawnie na wskutek wielu mozliwych rzeczy . Sprobuj reinstalowac i wylacz te programy zabezpieczajace ;).

Moze zablokowales przez firewalla blizzowi mozliwosc spatchowania twojego diabełka.

Najnowszy patch to 1.13c . Sprobuj zainstalowac patcha moze akurat to bedzie pomocne.

jqeuR.png

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja proboje spatchowac diablo 2 to klikajac na ikonke LODpatch_113c.exe to pisze mi this patch does not need to be applied to the game.The version of the game you have installed is more up to date than than patch a mam normalnie mam 1.13 patcha a proboje na 1.13c spatchowac co z tym zrobic?!?