Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]XenoXMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam all może ktoś w XenoXMT2 bo mam problem nie moge się zalogować serwer jest w naprawie czy co zrobilem konto i pisze że nieprawidłowa nazwa konta lub hasło pomocy

Opublikowano

Serwer już chyba padł :( .A jeśli nie to gdy jest wyłączony to może być błąd w plikach i może pisać zamiast "Błąd podczas łączenia" to "Złe hasło lub login".

Opublikowano (edytowane)

Serwer Został Przeniesiony Na Nowe IP . Wystarczy Pobrać Patcha I Wkleić do Folderu Pack I Wszystko Chodzi I Śmiga :D Licze Na +'ika

Edytowane przez M4T3U5Z

KIEDYŚ BĘDZIE !

Opublikowano (edytowane)

a na stronie glównej co sie dzieje ?? jeśli chce wziąść download pisze że przekroczona limit transferu może mi ktoś podać link z patcherem gotowy do pobrania dam + lub - jak kto woli

POPRAWKA NA STRONIE GLÓWNEJ TEŻ SIE NIE MOGE ZALGOWAĆ PISZE COŚ TAKIEGO Hasło lub login są niepoprawne! KIEDY CHCE WZIASĆ DOWNLOAD PISZE TO PONIŻEJ

Przekroczony Limit Transferu

Ta strona jest niedostępna gdyż przekroczony został jej miesięczny limit transferu.

Aby powiększyć limit oraz uaktywnić stronę zmień pakiet serwera na wyższy (w panelu użytkownika).

W razie pytań prosimy o kontakt.

www.ProSerwer.pl

Edytowane przez Roinager
Legenda
Opublikowano

Jeżeli Ci nie chce wejść do zrób nowe konto. Jeżeli mialeś w id lub haśle z lub y i niechcąco klikłeś ctrl i shift to może dlatego. Zrób nowe konto będzie pewniej.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano (edytowane)

stronka serwera jest offline poniewaz pisze iz przekroczony limit heh , nie zaplacili za stronke ;P

To nie ma nic do tego skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to twój problem, wyraźnie jest napisane że przekroczony limit

a to znaczy że pakiet serwera został przekroczony, poczekaj aż kupią nowy większy pakiet.

PS tutaj macie nowe pliki root

http://www.sendspace.pl/file/32b6010adde261ce861212a

Edytowane przez Tarvos
Opublikowano (edytowane)

A czy da się jakoś na modzie bo mam cienki internet i client by mi się pobierał z 10h :( , a mod z kilka minut ..

Edytowane przez Original1998

beznazwy1kk.png

Sygnatura by: danielhinz

Opublikowano

Koleś 10 godzin! To jakiego ty neta masz... Dobra nie wnikam w to ale możesz poszukać IP Xenoxa najnowsze i wgrać go do moda takim dodatkiem masz go na stronie moda w inne B)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...