Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] KamerMod + DMG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Gram na serwerze PandoraMT2 na Kamer Mod'zie z DMG (który nie działa) oraz z WaitHack'iem mam taki problem, że nie widzę nowych Hwang'ów i zamiast lwa mam militara, a zamiast np. wilka zwykłego czyli tak jak powinno być niby ale chodzi mi o te Hwangi :(. Da się to jakoś zmienić? Co trzeba edytować?

Przy okazji czy jest jakiś działający DMG Hack na skile na PandoraMT2?

Jeszcze jedno pytanie: Mam internet radiowy 1 Mb/s i często zdarza się, że jest przerwa w dostawie np. nie mam neta przez 2 minuty, a potem chcę wbić na serwer PandoraMT2 to nie mogę bo mam błąd przy CH mam trzy kropki :( inne serwery działają. Normalnie bez moda mogę wtedy wbić, ale nie mogę na modzie czym to jest spowodowane?

Daję + za konkretne odpowiedzi.

Opublikowano

Tak ja pomoge bo odp jest oczywista

Nie grasz przez clienta czyli przez ikonkę serwa nie żadne spolszczenie czy mod tylko normalnie a zainstalowałeś mod sf do plików pandorymt2 czy do metina pl? bo jak do metina pl to wiadomo ze nie bedze widać hwangów ani lwów spróbuj zainstalować mod sf do Pandory jak to nie zadziała to już nie wiem

bedzesz musiał wybierać pomiędzy widokiem nowych zbroi i lwów ale zato gra bez cheatów lub z widokiem ciulowym ale zato chea...

pomogłem daj + nic ci on nie zaszkodzi

Opublikowano

Najlepszy spsob kiedy ci się wyświtlają kropki jest wyłączyć i włączyć moda, a co do widoku zbroi mam ten sam problem ale na Imetin, na stronie mod w dziale inne są pliki Pc i jest napisane że dla widoku szmaragdowych zbroi pobierz to i będzie po problemie.Każdą zbroje będzesz widział, bez clienta pandory.Jeszce co Do Dmg napisałem post czy zrobić tuta do Dmg na te serwy bo na imetin też jest z tym problem więc podpisz sie pod postem "Tak" i po sprawie. :D

Opublikowano

@2XUP Od początku gram na cliencie PandoraMT2... Można to jakoś zrobić bo trzeba jakieś ścieżki gdzieś do jakiegoś pliku wpisać ale wypróbuje jeszcze te pliki kamera tak jak napisał up.

@UP Już nie raz wyłączałem i nie działało :(.

TAK OCZYWIŚCIE CHCE PORADNIK JAK ZROBIĆ DMG NA TE WSZYSTKIE SERWERY CO SĄ SPISANE W KAMER MOD'ZIE!!! :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...