Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nfsw: Pursuit Hack

Kobu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

97542f75da48.jpg

Hack wybaczcie nie testowany wyszedł dopiero o 22:00 nie miałem czasu lecz od razu ląduje na nasze forum. Niestety z powodu przerwy technicznej też nie jestem w stanie sprawdzić. Sprawdzę tego hacka i jutro dam edita. Dziękuję za uwagę!

Opcje hacka widać na Screenie.

http://www.speedyshare.com/files/29606669/nfsw_hack_by_distortion.exe

RdLc.jpg

Opublikowano

u mnie on nie dziala dostalem go na innej stronie wywala z gry. przed chwila byl next update łatka

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

Prosze :

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=65cfe77730ac2dbe36a017e50849136bc456cb96aa666cfd54208daf86a843a1-1311797906

RdLc.jpg

Opublikowano

bez wirusa nie ma hacka (powinno być takie powiedzenie) by objeść zabezpieczenia gry to musi być "wirus"

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

PAK_Generic.001 oznacza jakąś formę kompresji exeka

tyle powinno starczać ?

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

raczej nie ale ładnie tak z epvp de kopiowac ? :> bo widze ze też tam dales komenta :> ps. może i dobrze haha ps2. i tak nie dziala ps3. jak bedzie więcej update to dodawajcie

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Sorry że skopiowałem lecz nie wiem ile ludzi z mpc czyta tamto forum. Za wszelkie niedorzeczności przepraszam. ;]

RdLc.jpg

Opublikowano

spoko ja i tak się tam nie udzielam raczej więcej niż napisać działa nie działa ale warto podpisać skąd to masz ;p a i tak to bylo dostępne jakieś 11h temu na fb (facebook)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Słuchaj właśnie nie podpisałem bo obawiałem się że dostanę jakieś ostrzeżenie. Jeżeli hack już nie działa to prosiłbym administrację o zamknięcie tego wątku. Z góry dzięki!

RdLc.jpg

Opublikowano

No przecież napisałem że nie działa lub kolega z góry. I też proszę o niepisanie w tym temacie.

RdLc.jpg

Opublikowano
to nie działa wyłącza mi grą, a masz hacka na bosty????

Wywala Cie z gry bo hack nie działa.

Buahahahahahahahahaha hack na boosty - nie ma takiego.Są ale nie działają i zawierają keylogery.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Powiem wam tyle ze zaniedlugo dodam na forum pursuit hack'a :)

Dzisiaj lub jutro :)

czekam na update.

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Już 2 twój temat w którym cię upominam o opcję edytuj... Jeszcze raz i poleci warn

2rc8k5i.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...