Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod] r3ddius v.0.7

r3ddius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, to mój kolejny mod, w którym pozmieniałem wartości broni u Heavy Trooper'a.

Jakie bronie zostały edytowane?

- Knuckle - Bijemy 3x dalej, nic nie waży

- M7 - Bijemy 2x dalej, nic nie waży

- Katana - Bijemy 2x dalej, nic nie waży, dodane do Item Shop'u

- Shovel - Bijemy 2x dalej, nic nie wazy,

- Combat Knife - Bijemy 2x dalej, nic nie waży, Dodane do Item Shop'u

- Throwing Knives - 4 naboje, 12 magazynków, nic nie waży, pociski lecą 2x dalej, zmniejszony odrzut, zmniejszony rozrzut,

- Colt - 15 naboi, 6 magazynków, nic nie waży, pociski lecą 2x dalej, zmniejszony odrzut, zmniejszony rozrzut,

- Magnum - 10 naboi, 6 magazynków, nic nie waży, zmniejszony odrzut, zmniejszony rozrzut, pociski lecą 2x dalej, pociski lecą 2x szybciej

- Glock - 30 naboi, 6 magazynków, nic nie waży, zmniejszony odrzut, zmniejszony rozrzut, pociski lecą 3x dalej

- MP5K, MP5K_SW, MP5K_GOLD - 30 naboi, 6 magazynków, nic nie waży, odjęty odrzut

- Beretta m93r - 30 naboi, 5 magazynków, nic nie waży, odjęty odrzut, zmniejszony rozrzut, pociski lecą 2x szybciej

- Dual Berettas - 30 naboi, 5 magazynków, odjęty odrzut, zmniejszony rozrzut, nic nie waży, jeśli uderzymy obok przeciwnika to on i tak dostanie

- Desert Eagle - 10 naboi, 6 magazynków, odjęty odrzut, zmniejszony rozrzut, nic nie waży, jeśli uderzymy obok przeciwnika to on i tak dostanie

- PZF_3 - 1 naboi, 5 magazynków, nic nie waży, zmniejszony odrzut, pole rażenia jest 3x większe, pocisk leci 3x dalej, 5x szybciej

- Stinger - 2 naboje, 6 magazynków, nic nie waży, odjęty odrzut,

- RPG_7 - 2 naboje, 6 magazynków, nic nie waży, pole rażenia zwiększone 3x, pociski lecą 2x dalej, odjęty odrzut

- RPG_7 CAMO - 2 naboje, 6 magazynków, nic nie waży, pole rażenia zwiększone 3x, pociski lecą 2x dalej, odjęty odrzut

- Javelin - 1 nabój, 4 magazynki, nic nie waży, pole rażenia zwiększone 2x, pociski lecą 3x szybciej, odjęty odrzut,

- M202A1, M202A1_TIGER - 6 naboi, 3 magazynki, nic nie waży, zwiększone pole rażenia 2x, pociski lecą 4x szybciej, odjęty odrzut

- MK1S - 18 naboi, nic nie waży, zmniejszony odrzut, pole rażenia jest 3x większe

- HK69 - 2 naboje, 15 magazynków, nic nie waży, odjęty odrzut, pole rażenia jest 3x większe, pocisk leci 3x dalej, pocisk leci 2x szybciej

- M134 - 250 naboi, nic nie waży, odjęty odrzut, zmniejszony rozrzut, jeśli uderzymy obok przeciwnika on i tak dostanie, pocisk leci 2x szybciej, broń strzela bez rozkręcania

Flash_Mine - 3 naboje, nic nie waży, pocisk leci 3x dalej

- Adrenaline - 6 naboi, nic nie waży

- Stamine - 6 naboi, nic nie waży

Legenda

Zielony - 1th slot

Morski - 2th slot

Żółty - 3th slot

Różowy - 5th slot

Szary - 6th slot

Download:

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

To jest ukryta treść, proszę

Zakaz reuploadowania!!

Zbieram +

:)

Moderatorze, zdejmij troszkę ostrzeżenia, wtedy nie wiedziałem co piszę...

Opublikowano

Tomaneck, to zrób swojego moda i tam tak pozmieniaj, ja w swoim zrobiłem jak chciałem ;]

Zbieram +

:)

Moderatorze, zdejmij troszkę ostrzeżenia, wtedy nie wiedziałem co piszę...

Opublikowano

Mod fajny, dużo opcji ale według mnie dla początkującego się nie na da. Ale za chęci leci +

Hack to jest coś pięknego. Gdy patrze jak moja postać skacze pod same niebo lub gdy widzę moje statystyki po rudzie ,po prostu wybuchnąć ze szczęścia się da .

Bamboszejezusa.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...