Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dermowe szrapnele

Gość pawolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pogłoski ze jest taka strona gdzie sie logujesz i za zwykle kule puste produkuje ci darmowe szrapnele może wie ktoś co to za strona ?

EXPmIpC.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak, a jeśli jest to aplikacja do pobrania, że niby bot który nabija to tylko keylogger.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

@up

racja ale

może istnieje taka jedna na miliard ale można mieć potem kłopoty po takie ,,hacki'' dodają ci rzeczy w bazie danych a to nielegalne(włamywanie się na serwer do bazy danych)

dobrytom.jpg
Opublikowano

@up

Hasło w bazach danych w większych firmach są zmieniane codziennie, więc powodzenia.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

sa takie programiki ktore wchodza na serwer sf i mozna cuda robic z tego co wiem to nikogo jeszcze nie zlapali i malo ludzi to ma a dac innym nie chca wiec tylko za zl nabijaja portfele sobie i wcale nie kradna kont bo poco takie konto skradzione mozna latwo namierzyc wystarczy zglosic i id podac a sprzedajac zloto czy armaty zarabiaja wiec jak ktos ma takie miejsce to niech kupuje jak pln nie szkoda na wirtualne przedmioty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...