Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot

lolziom123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Ma ktoś Ibota full. Jeśli tak to piszcie na gg 2052421 , albo dajcie Up. [bardzo was proszę :-)] . A jeśli nie dajcie jakiegoś innego tylko Full. Z góry dziękuje.

Opublikowano

Siema.

Ma ktoś Ibota full. Jeśli tak to piszcie na gg 2052421 , albo dajcie Up. [bardzo was proszę :-)] . A jeśli nie dajcie jakiegoś innego tylko Full. Z góry dziękuje.

IBota full? Wtf?

Dziecko?

Won!

za duża sygnatura

Opublikowano

Nie ma kurwa, 20zł to nie majątek i masz spokój i 99% pewności że nie dostaniesz bana.. Ale jak jesteś hardkorem i szkoda ci kasy to polecam Biobota

ref

Opublikowano

Nie! chce jakiegoś Bota do Darkorbit poprostu bez limitu. Tylko nie jakiegoś syfa kapisz ?

Nie ma kurwa, 20zł to nie majątek i masz spokój i 99% pewności że nie dostaniesz bana.. Ale jak jesteś hardkorem i szkoda ci kasy to polecam Biobota

Ja botowałem na udobocie 2 lat [teraz mi nie działa] :-) i jak widać bana nie mam :-)

Opublikowano

Czy ty upośledzony jesteś ??? Przecież ci 2x pisałem że Kbot to najlepsze rozwiązanie, reszte wyłapują i bany lecą (chociaż nie którzy mają farta i latają dalej na Bio...)

ref

Opublikowano

Naprawde jesteś tępy ludzie piszą ci 88888888889 razy, że tylko KBot jest niewykrywalny. Nie ma innego bota tak stabilnego zwłaszcza darmowego

Chyba was poyebało :D

Opublikowano (edytowane)

A nie ma jakiegoś innego bota z Crackiem. Ale nie jakiś syf ^^

Kup KBota ale pierw spytaj się mamy czy możesz wydać 20 zł. Nie ma aktualnie darmowego cracka do IBota (jest też crack szymona, ale on nie da, jak to większość mówi że on jest noobem, a ja trzymam racji szymona, chłop sie napracował więc nie będzie dawał byle komu cracka - to byl taki maly offtop). Po za tym forum nie popiera piractwa i ja też nie popieram. Po za tym na cracku dostaniesz bana szybciej niz na zwyklym darmowym bocie.

KBot mozesz pobrać i kupić na kbotik.com

PS. Czytaj tematy na forum, prawie w co każdym temacie o KBocie jest podany link.

Edytowane przez Madry12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...