Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Boni Switcher by CroSSie

Ashtaroth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam problem ze zmienianiem bonów w Boni Switcherze by CroSSie.

331fxcn.jpg

Mianowicie, kompletnie nie rozumiem jak przyspieszyć autobonowanie, gdy wchodzę w ustawienia kompletnie nie wiem gdzie zwiększyć szybkość. Próbowałem coś robić w 2 pierwszych oknach u góry, wydawało mi się, że właśnie tam mogę zwiększyć prędkość, ale nic nie pomagało...

Tutaj prosiłbym o jakieś BARDZO dobre wytłumaczenie jak to ustawić, krok po kroku, by wszystko działało jak należy.

Druga rzecz to bonusy.

4ttsgz.jpg

Na screenie pokazuje ustawione bonusy w zbroi.

Problem polega na tym, że gdy zmieniałem bony na PandoraMT2 to w hełmie ustawiłem, aby weszło tylko ludzie i obok wpisałem wartość 10 (w minimale Bonihohe) a reszta obojętna. Zmieniało bony, ale gdy weszło 10 ludzi, zmieniało dalej, nie zatrzymało zmieniania... Nie wiem czy problem może polegać na tym, że gdy tłumaczyłem w translatorze z języka niemieckiego słowo Halbmenschen to na polski pokazywało mi pół ludzi. Czy to szuka nie LUDZI, ale PÓŁ LUDZI, a bon na ludzi nie jest w ogóle uwzględniany?

Ciekawi mnie jeszcze to, że w wartości bonusu jaki program ma szukać można wpisać liczbę do 5 lub więcej liczb (np.Boniart: Max TP ,,, Minimale Bonihohe załóżmy 10000).

Kolejna rzecz to druga ramka do zmieniania bonów (ta po prawej na screenie, z nazwą "Boni-Switcher cracked by VolP"). Nie rozumiem o co chodzi z tą ramką, czy w niej wpisuje się inne bony jakie mogą zostać w danym itemku?

Prosiłbym o wytłumaczenie mi KROK PO KROKU osoby doświadczonej, dobrze znającej ten pogram.

Możecie dawać mi minusy jeżeli wg. Was moje problemy są banalne, no ale nie wszyscy wszystko od razu rozumieją :).

Proszę o pomoc, wynagradzam plusami :).

Opublikowano

Od szybkości bonowania jest chyba ten suwak 'Speed (in ms)', a jeśli chcesz bon na ludzi ustaw Halbmenschen.

Jak nie chcesz konkretnej wartości np. 1000pż, ustaw wartość na 0 - gdy wpadnie bon PŹ do itemku bot powinien się zatrzymać.

@edit Druga ramka odpowiada raczej za 'Alternative bonis', które masz zaznaczone w oknie po lewej. W jednym oknie ustawiasz np. w broni 10ludzi, 15sily, 15kryta, 15szycie, a w drugim 10ludz, 15zre, 15kryta, 15szycie.

Opublikowano

Od szybkości bonowania jest chyba ten suwak 'Speed (in ms)', a jeśli chcesz bon na ludzi ustaw Halbmenschen.

Jak nie chcesz konkretnej wartości np. 1000pż, ustaw wartość na 0 - gdy wpadnie bon PŹ do itemku bot powinien się zatrzymać.

@edit Druga ramka odpowiada raczej za 'Alternative bonis', które masz zaznaczone w oknie po lewej. W jednym oknie ustawiasz np. w broni 10ludzi, 15sily, 15kryta, 15szycie, a w drugim 10ludz, 15zre, 15kryta, 15szycie.

Przesuwałem ten suwak, nic nie pomaga.

Ale i tak dzięki za pomoc ;x

Opublikowano

Przesuwałem ten suwak, nic nie pomaga.

Ale i tak dzięki za pomoc ;x

to nie wiem, bo nie korzystałem z tego bota jeszcze.. Polecam Bonus switcher by padmak.

Opublikowano

Tak, dzisiaj cały ranek próbowałem zainstalować tego bota...

Albo po naciśnięciu na bon.exe pojawiał się log, albo po wstrzyknięciu tego pliku do bon.exe pojawial się napis, że nie znaleziono biblioteki odpowiadjącej MSVCP100.dll, czy jakoś tak. Więc zrezygnowałem i kolega podsunął mi innego.

PS: Jakby ktoś umieścił CAŁĄ instalację bota padmaka od początku do końca na youtube, byłbym bardzo wdzięczny, najlepiej dla XPka :D i ze swoim głosem opisującym przebieg instalacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...