Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja: Let's Play - Gran Derbi F.C.Barcelona vs Real Madryt - Fifa11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Name: Let's Play - Gran Derbi F.C.Barcelona vs Real Madryt - Fifa11

Category: Freestyle użytkowników

Date Added: 27 lipiec 2011 - 15:39

Submitter: zielinskipawel4

Short Description: Fifa11

Zapraszam do oglądania Let's Play z fify11<br />Wielki mecz Gran Derbi świata<br />PS: Nie pisać głupich komentarzy typu przegrałeś itd.<br />Oglądać w 720p lub 1080p HD

Wyświetl filmy

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Będę jako pierwszy;] Odrazu spytam na jakim grasz poziomie? Zawodowniec czy Amator, bo Klasa Światowa to zupełnie inna gra. Mecz niezbyt dobrze się ogląda, gdyż przycina lekko o.O . Każdy przegrywa nie martw się, popracuj nad graniu klepką z takich akcji najwięcej goli pada, musisz także pamiętać, żeby nie biegać na pełnym sprincie gdy przyjmujesz, bo taka gra = strata, popracuj nad obroną bo krucho, niepotrzebnie tyle wślizgów, staraj się wyczekiwać na odpowiedni moment i wtedy atakuj piłkę. Masz słabe wyczucie klawiszy, musisz pamiętać, że Messi to specyficzny zawodnik można im odstawić każdego na 1 metrze, oczywiście nie wszystko powinno być robione w takim tępie, nie z każdą piłką sprintuj. To tyle z mojej strony, jeżeli chcesz możesz dać +

P.S. Zastanów się nad uwagami co do twojej gry, dodatkwo GRAĆ NIE UMIESZ :angry:

Teraz za krytkę dasz pewnie minusa.

satabplayer.png

I'm the Cult of Personality

Opublikowano

Na początku filmiku jest że Klasa Światowa przyjrzyj się :) Pozdrawiam.Jeżeli wydaje ci się że to niższy poziom to nie moja wina :)

Przycina? nie przycina taka gra i tak się wydaje :)... :) Szczerze wali mnie ta krytyka i nie jestem botem żeby dawać - ale + za nic też nie dam...

Pozdrawiam

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /