Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano (edytowane)

Czy wie ktoś czy w vb 3.8.5 jest jakiś ogranicznik np liczenie wyswietlen z jednego ip tylko raz na xx czasu (a jesli sa to jak to ominąć i zapisac w autoIT? - wiem ze sie da) czy tak po prostu wszystie wejscia z dodolnego ip

Edytowane przez Ema
Opublikowano

Z tym że zanim skończy z czwartą lekcję w kursie c++ w autoit napisałby już aplikację :)

Nie siłą, a młotkiem.

Opublikowano

Kurwa, co wy z tym shitowym autoit macie?

Przenieś się na C++.

@topic

To jest ukryta treść, proszę

no to jeden pies czy c++ czy php w obu przypadkach curl występuje, skrypt napisałem tak że wystarczy podać liste proxy nie oddzielając nawet portu

http://www.mpcforum.pl/topic/394507-program-zmieniajacy-ip-w-tle-do-nabijania-tzw-datkow/page__view__findpost__p__2814510

Pomocnik
Opublikowano (edytowane)

tez takie cos napisalem w AI ale troszke dluzsze a liste proxy pobiera z lista.ini ale dzieki ^^

co do twojego skryptu:

Fatal error: Call to undefined function curl_init() in D:\xampp\xampp\htdocs\index.php on line 13

zawartosc plik.txt:

a co do twojego skryptu to nie wiem jak z $ch = curl_init(); bo tego nie znam ale $adres = $_POST['login']; mogles dac przed foreach, skrypt by byl bardziej wydajniejszy ;) (swir na punkcie wydajnosci przez lua ;/)

Edytowane przez Ema
Opublikowano

tez takie cos napisalem w AI ale troszke dluzsze a liste proxy pobiera z lista.ini ale dzieki ^^

co do twojego skryptu:

Fatal error: Call to undefined function curl_init() in D:\xampp\xampp\htdocs\index.php on line 13

zawartosc plik.txt:

a co do twojego skryptu to nie wiem jak z $ch = curl_init(); bo tego nie znam ale $adres = $_POST['login']; mogles dac przed foreach, skrypt by byl bardziej wydajniejszy ;) (swir na punkcie wydajnosci przez lua ;/)

jeżeli używasz xamppa musisz w nim włączyć curla, wejdz w xampp\php\php.ini i znajdź linijke ;extension=php_curl.dll usun z niej ; i zapisz plik, po czym zrestartuj xamppa

• Dodaj nową pozycję...