Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program/Skrypt do Auto pick

michiix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Zastanawia mnie czy jest coś takiego jak auto pick do LoL'a. Chodzi o to żeby bo znalezieniu gry pickował błyskawicznie champa którego chcemy wziąść. Często po wyjściu nowego championa nie jestem wstanie go znaleźć w gąszczu moich 63 bochaterów I jakiś tard mi go stealuje ;(

DAJ

delete.png

Opublikowano

Był 1 program:

http://www.mpcforum.pl/topic/324030-dlzoomhack-i-autoselecter/

Ale nie wiem czy wciąż działa.

Jednak nie polecam takiego zachowania (chyba że na botach, tam może być i 5 supportów). Może się okazać że w twoim teamie jest 4xad/ap/tank/support i gra jest przegrana.

Opublikowano

znaczy tak, czy ten dziala nie wiem ale jest na pewno działający bo dziś chyba z 2 ludzi spotkałem z nim...

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Lepiej nie używaj żadnych cheatów.

Bądź szybszy niż inni, lub jak ktoś weźmie twoją postać to napisz do niego, że ty chcesz tą postacią grać. A jak to nie poskutkuje to wyjdź, odczekaj 5 minut i znowu wejdź do gry.

Opublikowano

gra nie kończy się na 1 champie, zajęli Ci to bierzesz innego i jazda

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

dzisiaj udało mi sie 2 razy wukonga picknąć, ale jak wychodzi nowy champ to normale zawsze pełne są niego. Trudno go picknąć jak się ma 64 kupione champy (dziś 65)

Nie chce żeby ten program go lockował. Ma goo picknąć a ja zobacze jak team i najwyżej zmienie. :) Ktoś wie czy jakiś na 100% działa ?

Mogę za to wyłapać bana ? Chyba nie ?

DAJ

delete.png

Opublikowano

Picki pod team się robi... Nauczcie się grać różnymi rodzajami postaci (tanki, supporty, AD, AP , offtanki), bo tak to będę wszędzie (nawet na rankedach) widział team 5x AD -.-

525ffffff.png
Opublikowano

@up umiesz czytać ??? KUPUJE NOWEGO CHAMPA TO CHYBA KUŹWA CHCE NIM POGRAĆ A NIE JAKIŚ RUSEK MI GO ZABIERA. NOWYM CHAMPEM PRZECIEŻ BEDE KU*** GRAĆ NA NORMALACH//

Rage off...

To jak z moim pytaniem o bana ?

I czy jest jakaś działająca na 100% wersja.

DAJ

delete.png

Opublikowano

bana pewnie Ci nie dadzą, ale co do cheata nie mam pojęcia

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

• 3 lata później...
Opublikowano

Jest program lepszy od tego co został podany powyżej i też był dodawany tutaj na forum :) a nazywa się Auto Pick by Szczurex   możliwe że jakąś literówkę w nazwie przekręciłem bo nie pamiętam dokładnie nazwy.

76561198034439306.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...