Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Medal of honor heroes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam w zamiarze kupić sobie Medal of Honor , bo słyszałem że można to grać przez internet z innymi ludźmi na świecie.

Ale z innych źródeł słyszałem że nie można grać bo serwery padły. Czy to prawda?

Opublikowano

Ogółem opracowano 12 odmiennych lokacji (górzyste wybrzeże włoskie, zaśnieżone knieje w Belgii itd.), w których toczy się akcja. W miejscach owych osadzono nie tylko poszczególne części kampanii jednoosobowej, ale także 15 scenariuszy multiplayerowych. W tych ostatnich może znaleźć się maksymalnie 32 użytkowników w przypadku połączenia internetowego (lokalnie przez Wi-Fi gra najwyżej 8 osóB). Zabawę wieloosobową organizuje się w ramach 6 odmiennych trybów (deatchmatch, zdobywanie flagi etc.), więc nikt nie powinien narzekać na monotonię. Warto zauważyć, iż w opcji single player można odblokować 20 postaci, doskonale znanych entuzjastom serii Medal of Honor, aby później wcielić się w tych bohaterów w multiplayerze.

Nie grałem nigdy w tą grę multiplayer, ale wydaje mi się, że tam nie ma jakiś stałych serwerów.

Po prostu każdy może stworzyć serwer podłączając się do internetu i tworząc serwer. Tak jak jest to w przypadku innych gier, a inni mogą po prostu do niego dołączać.

1294477714-U1.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój kuzyn miał i były serwery byłem u niego z 2 miechy temu to możliwe, że coś nie tak .

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Daty, close.

Użytkownik zadał pytanie (szuka pomocy), otwieram

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta